.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Тен

Тен

Здравейте! Имам един " проблем ". МНОГО СЪМ БЯЛА, но имам много релефни бенки и пигментни петна и козметичката ми каза, че не мога да отида на солариум или да използвам продукти за по-бърз тен на кожата, защото мога да хвана някои болести. Освен тези има ли как по-друг начин без да навредя на себе си да хвана тен.

Ти и без да си бяла и да имаш бенки пак ще си навлечеш болест от този солариум. Едно време беше на мода, но поне сега момичетата се осъзнаха и не ходят толкова. Вече е виждам почти никакви момичета със солариумен тен. И по - добре. Бягай от това зло!
    После като ти дойде рак, недай си боже, ще съжаляваш!
    Не ти трябва да си с тен за да си хубава!

Banned Мега фен
    почвай от сега да се печеш на терасата и готово..

Не че слънцето няма да и скапе кожата също... За какво ти е тен? Дали магарено е черно или бяло няма значение. Същото важи и за хубавите неща. Приеми се такава каквато си! Най - добре!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gosh01 Виж мнението
    Не че слънцето няма да и скапе кожата също... За какво ти е тен? Дали магарено е черно или бяло няма значение. Същото важи и за хубавите неща. Приеми се такава каквато си! Най - добре!
    дай да не излизаме 3 месеца тогава нали ще ползва защитни лосиони бе

Голям фен Аватара на black pearl
    Аз се чудя как да не почернея повече , защото ацки бързо ме хваща слънцето и ставам мега черна, а понякога ми се появяват пъпчици по лицето ;хх .. Иначе вече има какви ли не лосиони и масла за почерняване - малко или много ще ти помогнат

Цитирай Първоначално написано от butterflyyy Виж мнението
    Здравейте! Имам един " проблем ". МНОГО СЪМ БЯЛА, но имам много релефни бенки и пигментни петна и козметичката ми каза, че не мога да отида на солариум или да използвам продукти за по-бърз тен на кожата, защото мога да хвана някои болести. Освен тези има ли как по-друг начин без да навредя на себе си да хвана тен.
    Аз също съм много бяла като теб. Ходи на плаж и се печи умерено (без да се пържиш като шаран), като се мажеш с висок фактор плажно мляко и постепенно намаляш фактора. Така ще хванеш равномерен тен без да вредиш много на кожата си. Аз вече започнах с фактор 30, но ако си мнооого бяла препоръчвам по-висок! Успех!

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Аз се чудя как да не почернея повече , защото ацки бързо ме хваща слънцето и ставам мега черна, а понякога ми се появяват пъпчици по лицето ;хх .. Иначе вече има какви ли не лосиони и масла за почерняване - малко или много ще ти помогнат

Най-вероятно ако се мажеш с много висок фактор плажно мляко няма да почернееш толкова. (или поне аз така си мисля)

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си