.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Сутрешна ерекция

Здравейте, от няколко месеца сутрешната ерекция е рядкост при мен. Това ме притеснява защото явно съм намалил съдържанието на тестостерон в тялото, и губя либидото си. На 20 години съм и тежа 75кг. Не пуша, не пия. Физическата активност е средна. Храня се г/д добре. Избягвам бързи закуски, хапвам храни с достатъчно съдържание на цинк и протеин (нещата нужни за поддържане на здрава полова система) и въпреки това сутрешна ерекция ми се случва рядко. Преди не беше така (5-6месеца), а лайфстайл-а не съм си го променял от години. Проблемът можеби е, че си лягам към 4-5 сутринта и ставам към 1-2 следобяд, но не виждам причина това да е така при положение, че този режим не съм го променял от години. Продължавам да се чудя каква може да е причината за изчезване на сутрешната ерекция, и това силно ме притеснява.

Дайте предположения каква може да е причината, и как да си върна здравословното състояние.

Нямаш желание за секс? И секса не ти се получава ли?

Комбинация от двете. Понякога е само едното, друг път само другото.

Причините може да са много.. Може нещо на психическа основа да те тормози, някакво скорошно събитие, което ти влияе без да осъзнаваш. Може приятелката ти, да ти е омръзнала (ако имаш такава). Иначе за сутрешната ерекция, тя с времето става все по-рядка(но ти си млад още :Д). Не би трябвало толкова да те притеснява изчезването на сутрешната ерекция, колкото ниското либидо и проблемите с секса, но от това което си написал не мога да си обясня, защо може да е така.

Ами приятелка нямам от 2 месеца. Но като се замисля проблемите станаха сериозни последните 2 месеца. Но и докато бях с нея към края на връзката също изпитвах проблеми с продължителността на ерекцията по време на секс. Желанието си го имах, но в момента даже и желание нямам. Това страшно много ме притеснява. Немога да разбера причината поради която организма ми се разпада малко по малко. Преди година ако ми беше казал че ще имам такива проблеми щях да ти се изсмея, но ето че това сега е реалност.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Промени си режима на спане и виж дали ще има резултат.
    Schhh! Hear the silence...

Повече от фен
    На тия години ерекцията и целанието за секс рядко са свързани с физически фактори, а почти винаги с психически. Така че вместо да търсиш проблема в тва кво ядеш и колко спортуваш по добре се замисли за психологическата част. Може да е от тва че си скъсал с приятелката ти примерно

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Спри мастурбацията!
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Нямаш проблеми, защото се казва 'сутрешна ерекция' , а не следобедна.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Нямаш проблеми, защото се казва 'сутрешна ерекция' , а не следобедна.
    /thread
    реално сутрешна ерекция ИМАШ, но я проспиваш
    щото тя се появява по определено време на денонощието (ако познаеш кога получаваш бонбонче), а не когато се събудиш

Повече от фен
    И аз нямам ерекция,преди малко станах,но до кенефа ми се ходи,а по каква нужда....ако някой иска да знае да ми пише лично
    Последно редактирано от Duhast : 05-07-2013 на 04:25

Станах, отидох по малка нужда и съм READY BICHEZ ( нищо лично ) , сега се тъпча с мюсли :X

Всеки си мисли, че на него няма да му се случи, но ето че се случва..АЗ прибегнах към хапчетата, защото имах еректилна дисфункция. По време на секс ми омекваше, ерекцията ми не беше достатъчно добра. Не се чувствах като истински мъж. Радвам се, че успях да намеря моето решение с Vita Gra .Нищо не ти пречи да опиташ , защото те са на билкова основа и не водят до пристрастяване , нито пък до други странични ефекти Аз си ги поръчвам от www.sexshop.bg . Успех от мен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си