- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Халюциногенни гъби (Тема без простотия!)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да необратимите генетични мутации причинени от гъби и крокодилите в канализацията ще унищожат цивилизацията!
Да то ДНК-то супер лесно се изменя. Взел си ЛСД ТФТ и плазма в 10ти клас и след 20 години детето ти се ражда с хобот. Добре !
n00bs
^за повечето подобни е да изчакаш поне до 20....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами честно казано този факт е известен на малко хора и се отнася специално за
Халюциногенните гъби. Мой приятел, който се занимава с такива неща, ми е изнасял цели лекции на тази тема, но тогава не се интересувах много от тези неща. Докато четях постовете на първата страница забелязах, че гъбите се смятат за леки наркотици хахах, явно малко хора са запознати с последствията им. Специално за днк-то не мога да убедя никого, поради простата причина, че не разбирам много от генетика. Склонна съм да вярвам, защото го знам от сигурен източник. Мислих че има и други запознати, но както и да е.. в интернет няма такава информация, а и надали някой би и се доверил напълно. По-натам мисля да го накарам да ми разясни повече и да споделя.
Ял съм от легалните холандски трюфели. Не са по никакъв начин вредни поради простата причина че са мега слаби. Магическите гъби са забранени в Холандия от няколко години и те по принцип са хардкор.
Не бих окачествил преживяването като "забавно", заради което повечето хора взимат наркотици. Само че беше яко, защото изпадам едва ли не в транс и се концентрирам върху мислите ми. Мисля много повече и много по-ефективно и осъзнавам неща. Духовно преживяване е. Първият ми трип дори имаше доста силно влияние върху мен и съм записал мислите си от него.
Халюцинации почти не съм имал.
Последно.. вредни ли са и до колко? ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами зависи от гъбите, аз бях много запалена да пробвам, ама от известно време вече не виждам много смисъл, не знам.. страх ме е от последствията.
ако си със стабилен емоционален статус и пробваш с човек, вече ял, на когото имаш доверие, няма причина да се притесняваш за веднъж...задължително на спокойно място - полянки, горички...другото задължително - да имате налице някакво количество твърд алкохол - неутрализира ефекта, ако вземеш да вкарваш гадни филми..
е стига бе.. описвате го като нещо кой знае какво..![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мда... почти...
щрудел, ефекта от гъбите ще те държи часове... ако искаш нещо по-краткотрайно, пробвай салвия дивинорум
т'ва е... чай.
ефекта ще е по-силен, ще те прати в друго измерение, може би, (полягаш си и се кефиш), времето ще ти се изкриви и ще ти се струва бая време, но иначе в реалността ефекта ще продължи минути.. максимум час
а да... пробвай го докато с теб има друг 'чист' човек...
;o
Последно редактирано от FasterBeach : 05-05-2013 на 22:02
не е едно за всеки и затова...поради моята изключително нестабилна натура и емоционално състояние, ми беше забранявано до 23 години възраст :Д
Щруди, котенце малко, къде си тръгнала ТИ с тези гъби, душицо...
Последно редактирано от Pedigree : 05-05-2013 на 21:47
Щруделът дали си отвя психиката или все още се чуди дали да стане (още повече) ментално увредена?![]()
най-вероятно не, тя поляната на Витоша тъй или иначе изгоря миналото лято...
Щрудел струва ми се че, искаш да се изкъртиш (изкривиш) здраво
ПП: Де да имам тоя късмет, че да те хвана в това положение, мАйкооОУ какво ще стане...
вевее бях им навита и то дооста, но май с моЙта емоционална нестабилност е по-добре да се въздържа ;[[[[
Познати са взимали и са ми разказвали , че било много променящо изживяване и подобни неща (малко са филмари и силата на самовнушението е голяма разбира се ) , не очаквай да ти се отворят чакрите и вече да си супер променена емоционално и душевно .Най-лошо е , ако се вкараш в страшен филм , който да ти отключи някакъв страх примерно едното момче са го лазели хлебарки по цялото тяло в продължение на няколко часа и се е чувствал ужасно , другият е водил битка с някакъв дракон и си е приключенствал общо взето . Иначе са били на вила в гора без хора наблизо . Желателно е да има поне един или двама , които да не са взимали нищо и да са адекватни , мястото също трябва да е безопасно , защото е опасно и всичко се случва . Иначе интересът , който се вижда у теб не ми се струва само научен ,любопитството е очевидно , по-добре не се занимавай с такива неща , можеш да се забавляваш и да ти е добре и без да приемаш подобни вещества .
айде стига де, не е толкова страшно...филмът се спира...само трябва да знаеш как...