.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    Голям фен
    Щрудел ние снощи така се изпънахме, като струни (но не с такива гъби)
    По едно време много ми се препи вода, устата ми изсъхна, обаче не можах да сляза от колата да си купя вода
    А ти от тия гъби "рофл", да не получиш оргазъм както си стоите в някое заведение и приятелят ти да се чуди какво да те прави

FuckReallity
    Guest
    Ами да ви кажа честно яла съм гъби над 7-8 пъти и е голям филм....само че е мн трудно да се намерят.... Нз аз не че искам да ви друсам ама ви ги препоръчвам защото няма такова чувство...буквално е неуписуемо,но е много яко, виждаш света по съвсем различен начин след тва или по време ...даже мойе и да не го виждаш. Лошо е ако имаш Bad Trip понеже е мн гаден филм и имаш некунтрилуеми халюцинаци иначе след тва нищо ви няма само ако пушите трева след някфо късо време след употребата им примерно ден , два е яко зле защото пак хващат в някфи къси степени надявам се да ви е помогнало ;д

FuckReallity
    Guest
    еее можеш ли да ми намериш и на мен

FuckReallity
    Guest
    еее можеш ли да ми намериш.. аз така де и аз съм пробвала няколко пъти ни е много shit докато си намеря.....

Супер фен Аватара на skornex
    Един фр пробва (но шит) вика че е било голямо мазало прибрал се за 2 часа и имал Халюцинации държал го 8 часа така че пари да ми дадат не бих пробвал
    F$@k suicide silence!

Chestno da vi kaja gabite I vsichki podobni halucigeni pri redovna upotreba imat traino vliqnie varho mozaka i po nqkoe vreme veche nqma da vi trqbvat nit gabi nit nishto za da halucinirate
    Животът е хубав не го пропилявай!!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Интересно ми е да ги използвам с терапевтична цел.
    Ама аз като знам как се филмирам от трева, какво остава за гъбити

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Попринцип ме кефя концепцията да изтрещиш в няк'ъв брутален трипм но си е опасно..
    Като знам как ме хваща от коЗ (то тва не пуша камо ли друго да пуша/ям).. Не мерси, да се филмирам.. взема си напрая харакири (сепуко)...
    Приятели са похапвали казат, че е супрер яко, всичко ти се изкривява, не знаеш къде си и кой си..
    Има и халюцинации и бонуси, но ако имаш заложена шизофрения в семейството примерно, може да се "отключи"..
    Трябва да си с много добър mindset на много спокойно място и около теб да има поне 1 чист.. да те/ви пази..

Щрудел не се обиждай, но ти ще превъртиш ако се надрусаш с гъбки, просто ти е много нежна душицата и ще изтрещиш, или пък другия вариант е да яздиш розовия еднорог, от темата на чачо...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Интересно ми е да ги използвам с терапевтична цел.
    Ама аз като знам как се филмирам от трева, какво остава за гъбити
    И при мен е същата ситуация. Някой ден ще се надъхам.

А някой да ми каже нещо повече за салвията?

Супер фен Аватара на socareless
    преди всичко, както с всеки един наркотик въздействието им е доста субкетивно(различава се при всеки) и си зависи от човека,а като става въпрос за халюциногени зависи и от светогледа му и цялостната му психическа уравновесеност
    ако искаш да се вкараш във филма на халюциногените(и въобще тези по-така духовно изразени преживявания на наркотиците) е така, от чисто любопиство,гъбите са най-подходящи и безвредни(което е относително имайки предвид,че всико хубаво все пак малко или много вреди, а и пак си опира до отделния човек),само трябва да си емоционално стабилна,да си в подходяща среда(сред природата) и да си с някви ненапрягащи хора,с които знаеш че ще ти е яко и няма да откачат
    сетивата ще ти се изострят десетократно,възприятията ще ти се изкривият,в един момент фантазия и реалност могат да се слеят в едно,но все пак ще си достатъчно адекватна и ще можеш да се контролираш напълно(стига да са налице горните предпоставки и да не прекалиш нещо с "дозата" ;д), абе въобще заслужава си всеки да опита поне веднъж... experience-a е уникален

^Ндам, представям си какъв трип ще е, ако Щруди предруса с гъбки...
    Не могат да я свалят от еднорога после..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението

А някой да ми каже нещо повече за салвията?
    пафкал съм точно един път и беше мега трип ;д , щото явно и беше както си трябва салвията,но по принцип знам, че качествената(предизвикващ та халюцинации) салвия расте само на някви точно определени места и поради тези съображения едва ли тука можеш да си намериш хубава
    лично на мене ми беше мега филм,пуши се на луличка, надърпваш се яко 3 х 3дърпания(поне така ми бяха казали) и точно след 1 минута си като в безтегловност(поне при мене), аз лично не можех нито да мръдна нито да кажа нещо адекватно,само седях облегнат и мега отпуснат,като премазан,смеех се и се опитвах да възприема ситуацията;д,до халюцинация не се стигна,(като изключим преливането на цветовете един в друг и някво странното чувство за нереалност)ама се чуствах се1 се гледам от 3то лице и явно си ме беше ловнала как си трябва.10 мин по-късно си мега свежия се1 излизаш от банята и нищо не си пушил ;д бе доста добро беше,ама не съм фен и според мене си е нещо,което се прави 1 път, стига да е както трябва^^

Голям фен Аватара на albi951
    Ако взимаш трябва да има човек с теб, който е пробвал и има опит, и мястото трябва да е спокойно например някой горичка, полянка и всякакви такива. Ако вземеш и отидеш на 4-ти например е много по-вероятно да имаш bad trip.

Салвията е с много краткотраен ефект, но филма може да е много силен, за това със сигурност ако сте трима например единият пуши и другите са около него за да могат да реагират ако нещата станат извън контрол и така се редуват. Друг е въпросът да си намериш леджит.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    пафкал съм точно един път и беше мега трип ;д , щото явно и беше както си трябва салвията,но по принцип знам, че качествената(предизвикващ та халюцинации) салвия расте само на някви точно определени места и поради тези съображения едва ли тука можеш да си намериш хубава
    лично на мене ми беше мега филм,пуши се на луличка, надърпваш се яко 3 х 3дърпания(поне така ми бяха казали) и точно след 1 минута си като в безтегловност(поне при мене), аз лично не можех нито да мръдна нито да кажа нещо адекватно,само седях облегнат и мега отпуснат,като премазан,смеех се и се опитвах да възприема ситуацията;д,до халюцинация не се стигна,(като изключим преливането на цветовете един в друг и някво странното чувство за нереалност)ама се чуствах се1 се гледам от 3то лице и явно си ме беше ловнала как си трябва.10 мин по-късно си мега свежия се1 излизаш от банята и нищо не си пушил ;д бе доста добро беше,ама не съм фен и според мене си е нещо,което се прави 1 път, стига да е както трябва^^
    Екстракт или листа пуши? и ако е било екстракт, какъв(Гледах, че има 10х. 20х и тн.)?
    Гледах, че тук:
    http://spokoshop.com/index.php?_a=viewProd&productId=95
    продават, дали е качествена?
    И според мен е нещо за веднъж-два пъти, колкото да опознаеш подсъзнанието си до някаква степен, а не за редовна употреба.

^ Стана ми интересно и поста му свърши..
    Dr. Gregory House

LSD e подобно, но няма пристрастяване (няма как да има, организма привиква и му отслабва ефекта - като кафето). Въпреки това е категоризирано като Клас А наркотик в Англия и еквивалентно в много други държави, това е на нивото на хероина и морфина и кокаина. Голяма част от нещата които са класифицирани като наркотици са по-безвредни от алкохол, цигари и дори кафе. А част от тях всъщност са полезни, но тъпия закон ми ги забранява.

Реших да си излея гнева към света.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    тия 1200 микрограма по-добре ги остави. намери салвия с възможно най-висока концентрация (не пипай шано, да не пипнеш диабло). салвията я пуши с бонг задължително. ефекта е 15-20 мин, но е повече от перфектно. качваш се на пасажерската седалка до шофІора му казваш да пусне Радио Нова (или някой предварително подготвен диск с Lybo Ursiny, DJ Borra или Andrez).
    Приятно прекарване.
    WE ARE NOT ANGELS!

пфф,бати есето написах и се е изтрило втф
    с две думи пафкал съм един път - беше мега филм,но и салвията явно беше качествена,защото доколкото знам това растение расте само на строго определни места и вероятно тука е много малък шанса да си намериш качествена.
    филма е следния - пафка се на луличка, надърпваш се яко 3 x 3дръпки(така ми казаха поне де) и точно след 1 минута се чувстваш като в безтеглевност,само седях облегнат без да мога въобще да мръдна(въобще никва воля нямаш) и да направя или кажа квото и да било,само седиш и се чувстваш като премазан буквално,гледаш и се филмираш,но неможеш да реагираш просто си в някъв филм(не казвам свят щото не стигнах до някви реални халюцинации,ами по-скоро някво интуитивно усещане) и на мене лично ми беше много смешно и понеже бях с някви хора се опитвах нали да говоря някви сериозни неща,но нещата,които излизаха от устата ми съвсем не бяха нещата,които исках да кажа,не можех никва мисъл да формулирам разбираем,абе нищо общо с това което имам предвид и ми беше много смях в общи линии цялата тая неадекватност. до халюцинаций не се стигна,картиниите и цветовете ти преливат едни в други и те обзема някво много странно чувство за нереалност,аз лично се чувствах се1 се гледам от 3то лице(някво много странно не мога да го обясня;д)и след точно 10 мин. се чувстваш мега свежия се1 туко що си излязъл от банята и се1 нищо не си пушил. абе много яко преживяване си беше,ама не съм фен като цяло и според мене е нещо,което един път се опитва,само трябва да е както трябва салвията
    Последно редактирано от socareless : 07-29-2013 на 17:08

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    LSD e подобно, но няма пристрастяване (няма как да има, организма привиква и му отслабва ефекта - като кафето). Въпреки това е категоризирано като Клас А наркотик в Англия и еквивалентно в много други държави, това е на нивото на хероина и морфина и кокаина. Голяма част от нещата които са класифицирани като наркотици са по-безвредни от алкохол, цигари и дори кафе. А част от тях всъщност са полезни, но тъпия закон ми ги забранява.

Реших да си излея гнева към света.
    абсолютно, за жалост обаче хората които мислят по този начин са много малко...и нормално,като не им се позволява да мислят по този начин

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Екстракт или листа пуши? и ако е било екстракт, какъв(Гледах, че има 10х. 20х и тн.)?
    Гледах, че тук:
    http://spokoshop.com/index.php?_a=viewProd&productId=95
    продават, дали е качествена?
    И според мен е нещо за веднъж-два пъти, колкото да опознаеш подсъзнанието си до някаква степен, а не за редовна употреба.
    Самоцитирам се, че нещо поста ми не е излязъл. Иначе socareless, прочетох ти есето, като цъкнах да ти цитирам поста и излезе цялото :Д

нищо, аз си го пресъздадох, беше добър повод да поупражня малко паметта,че все по често почва да ми изневерява тая неверница!

Град
    BG
    Хаха, случва се,случва се.
    Нещо относно горния ми пост да споделиш? :д

еми екстракт...май, в същата еппруветка беше,а колкото до качеството не мога да ти помогна,тъй като нито химичния състав по принцип му знам,нито какво трябва да е идеалното състояние, ма лично аз не бих си зел от някъв сайт или по-скоро от някъв рандом сайт,щото е пълно с фейкове и нищо чудно да си поръчаш салвия и да ти пратят някъв синтетичен шит с половината менделеева в него или няква неловеща плява
    по интересувай се малко повечеко ако толкова искаш да пробваш и си намери няква хубава оферта(иначе не си струва),най-добре някой познат да ти препоръча няква оферта или сайт - така е най-легитимно и safe - смисъл ти си знаеш де, ма ако ше го правиш го направи кат хората иначе няма файда:>

Първо е важно да решите с каква цел искате да взимате - духовно пречистване, приятно пътуване или от любопитство.

Намерете в себе си правилната нагласа спрямо това, което ще се случи. Нагласа тип "ще халюцинираме, за да имаме халюцинации" води до лоши неща в повечето случаи...

Не се страхувайте да намерите хубави гъби. Има два вида в България, дрън-дрън. Ми, не - хората отглеждат, докарват се от чужбина и прочие. По-добре малко повече смелост и търсене от колкото бед трип конкретно заради некачественост/непринадлежност.
    Малко затегнаха нещата покрай Калчев, но той е смислен човек и не му е за пръв път. Както той си търси правата и качеството си ги търсете, и вие.

Питайте вашият водач/"дилър"/приятел какво точно да правите, как точно да взимате, какво точно ви дава. Въпроси, въпроси и въпроси - интересувайте се, няма място за срам - осъзнатостта с която гъбите ще ви дарят означава знание, ако не го търсите и без тях, значи не заслужавате подобно изживяване.

Важно е да се избере правилно място за самият процес. Ако си имате водач - нека той избере. Ако нямате или ще взимате с по-повърхностна цел има няколко правила. НЕ на високи места. НЕ по апартаменти. НЕ в гората. НЕ по тъмно.НЕ сами. Помислете добре кое място ви носи най-много комфорт и чувство за безопасност. Помислете добре и за човек, който ви носи същото. И решете дали те биха били подходящи спрямо това.

НЕ и на евтините алтернативи. Има хапчета и други начини за предизвикване на сходни в простият смисъл ефекти. Не, не и не. При тях няма как да осъзнаете кое е реално и кое не е (делириум). Халюцинациите са лоши. Все едно доброволно отивате в ада...

Основното е това... Ако някой има въпроси да стреля.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Баща Ти
    ОМГ НАРКОМАНИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си