- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ИСКАМ СУТИЕН!!!!!!!
Здравейте! Знам че има много теми като тази, но не мога да открия отговор на проблема си в тях!Та ето как стоят нещата:аз съм на 14 от около година нося бюстие беше голям зор докато си го взема и накрая малко потайно си го купих та хайде майка ми ги хареса и свикна с тях.Но от много време искам да сложа сутиен не че имам чак толкова голяма нужда от него , но вече всички около мен носят дори такива с размери като моите , че и по малки.Но проблема е че не мога да кажа на майка ми да ми вземе пък и сама не мога-МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВА.А освен това се притеснявам как ще реагира - да не стане нещо от сорта "Много си малка за такива неща, какво ще слагаш в него , не ти трябва носи си бюстиетата". Не знам по тяхно време на колко са слагали сутиени но аз искам сега ;D.
Другия проблем е че майка ми ще каже че сутиена само ще ме стяга и ще ми спира растежа на гърдите - баба ми все така казва.Не знам дали е вярно - да не си остана с такива гърдизащото майка ми почти няма никакви нз защо и да не остана и аз така нещо от гени или по наследство въпреки че май другите от рода си имат нз Пък и как мама има по малки цици от мен а носи а аз не
давайте съвети плс