- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит Ден на победата!
Толкова много простотии си написал бате, че даже не си струва да ги коментирам. Очевидно е че материята изобщо не ти е ясна. Добре, че си на 16, това донякъде обяснява много неща. За бсп ходи да гласуваш ти, за мен герб/бсп/сдс/дсб са еднаква помия и аз на избори ходя само, за да ги зачертая всичките, да си направя ново квадратче "Сталин" и да гласувам за него. Колкото до Европа, скоро ще се разбере точно колко добре е тя.. Още повече че до 4-5 години ЕС се разпада![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
60 милиона
просто статистика нали?
ОДИН!!!
източник?
не ЦРУ, книжките на солженицин и други такива свободни съченения, а потвърден и стабилен източник
това за статистиката никога не го е произнасял Сталин, както и "няма човек - няма проблем", но явно наистина една лъжа, повторена сто пъти, става истина. на това се основава цялата съвременна пропаганда
ами приблизително толкова са жертвите според учебниците
просто ми стана тъпо как някои плюят върху тези хора и тяхната памет
иначе какво казал Сталин и какво не ами не съм бил през целия му живот до него няма как да знам
може да е казал че луната е по-голяма от слънцето няма как да се оспори нито да се потвърди
иначе да отмия срама от българите писали тук
ето едно кратко видео от военноисторическата възстановка на освобождението на Киев
ясно се вижда как се вее българското знаме http://www.youtube.com/watch?feature...&v=P3drwFLGeUQ
и много ще кажат че сме били съюзници на Германия но когато Цар Борис се среща с Хитлер се договарят българските войски да отидат в македония където да бъдат окупатори а немските войски от македония да са на Руския фронт
защото в противен случай сме щели ние да бъдем там
самия Борис трети казва че няма да води сражения с братска Русия и си изпълнява обещанието
Последно редактирано от darkPaladin : 05-12-2013 на 08:46
ОДИН!!!
много ми е интересно как разбра доколко ми е известна материята..съжалявам за донякъде грубите си изказвания вчера но всичкото това просто ме нервира адски много. Добре, нека гледаме нещата така, не виждаш ли че всички бивши комунистически държави с малки изключения в момента са много по-зле като цяло от тези които са били от другия лагер..с малки изключения разбира се. Бивайки толкова мащабно нещо, за това не са виновни самите хора ами управлението което е било през тези "тъмни" години (комунистическо). И това ли е победата? Кажи нещо добро което са донесли руснаците и Сталин по онова време? Това че ни спасили от по-зла участ...мога да се съглася само донякъде с това твърдение, защото всичкото това е направено от икономическа изгода, не защото руснаците пишат на кирилица хахаха. Пак те моля да ми обясниш за каква победа говориш? За тази на западния лагер..или русия?..За България?!?!