- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит Ден на победата!
СМЪРТ ЗА БОКЛУКА НАПРАВИЛ ТАЯ ТЕМА
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Кой в Украйна е посрещнал германците като освободители? Целият народ ли? Винаги ще има такива, които да посрещат германците, други, които да посрещат руснаците, и трети - американците. През 1941 в София се е събрала тълпа за да посрещне вермахта с цветя, 3 години и половина след това, на същото място, подобна тълпа посреща и руснаците с цветя и възгласи. Сега, отново в София се посрещат и всички европейски, американски и тем подобни боклуци. Хората като цяло са стадо, водени от стадният инстинкт - ако на едно място се съберат няколко човека, задължително към тях ще се присъединят и още и накрая може и целият площад да заемат, но колко от тях знаят за какво наистина са там? Нещо подобно на протестите от тази година..
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Руснаците не са избили поляците в Катин, още по-малко по заповед на Сталин. Офицерите са избити от Вермахта с цел да опетнят името на Сталин и да го очернят.
Я знаю, что после моей смерти на мою могилу нанесут кучу мусора, но ветер истории безжалостно развеет ее! (И.В.Сталин, 1943 г.)
За всички нацистки боклуци - покажете вярност и преданост към Фюрера!
![]()
Хаха, глупости. http://www.youtube.com/watch?v=mnWTh48tW_U Точно комунистите лавират идеята за независима македонска държава, и под тяхно влияние Македония е загубена. Да не говорим за другите населени с българи земи, които са отнети още преди ВСВ, но благодарение на Хитлер са върнати. Естествено не за дълго.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-09-2013 на 19:02
За Хитлер съюзници няма. Те му служат само докато осъществи целта си, а той, както знаем не се е спирал пред нищо. Дали ще да се спре да унищожи и довчерашните си съюзници, ако застанат на пътя му? Ако Хитлер беше победил във войната, дали щеше да ни остави да си живеем спокойно и необезспокоявано, наравно с немците? Не мисля. Той самия неколкократно е казвал, че дори да имаш 1% еврейска или славянска жилка, си евреин или славянин. А славяните са били смятани за "подчовеци" и нисша класа, нали така? Е, аз мисля, че, колкото и някои да го отричат, българите имат доста повече от споменатият 1% славянски ген. Тогава какво е щяло да стане с нас, ако ние и "съюзниците ни" бяхме "победили"? Дали щяхме да ядем вурстове и да караме мерцедеси (както твърдят разни промити мозъци без грам способност да мислят) или щеше да поемем към газовите камери и дим да ни няма? Нямаше ли да стане същото и с японците и с жабарите след края на Войната (за последните Хитлер открито е завявал, че са педалска нация и не могат да се сравняват с немците, като изключение правел само Мусолини, който бил потомък на древните цезари, хахаха).
А как и защо сме "загубили" Македония е друга тема и не е свързана с ВСВ.
Последно редактирано от RedArmy : 05-09-2013 на 19:34
Добре спрете да пишете на тая червена камбана , ясно се вижда че с шматки смислен разговор не може да се завържеТоя дори не е бил в русия
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-09-2013 на 20:48
Ти ли си поредния който ще иска да паднеЯвно си бахти тъпото копеле да не видиш как всеки омекна и темите ми замряха
В момента съм в добро настроение затова не продължавай да си опитваш късмета , контейнер , ясно ли е
![]()
Никой не те е нападнал теб че да си утваряш зелката
И да защитаваш мъже , защитник НА МЪЖЕ лиси
![]()
Те темите ти замират, защото хората са казали - по-умния отстъпва, а тъпо говедо като теб е трудно да се откаже, когато може да покаже колко е ограничено.
Като не разбираш какво съм го питал, недей да отговаряш. Калух.
n00bs
Това че съм тъпо говедо ми носи преимущества , такива каквито ти няма да имаш , ама ся няма да ти ги споделям , ще вземе ЦЕЛИЯ форум да последва примера ми , лягай да спиш чадър , утре е даскало и трябва да покажеш шестичка в бележничето на мамаТа да ти даде левче за сокче
И защо избягаха , почти позна
Ама не точно
Отдавна завърших бахур, предимството на това да си тъпо говедо е, че винаги ще се чувстваш комплексиран сред по-умни.
n00bs
А завърши лиКой изкара комплекса , тоя който си мълчи като мен и не обяснява нищо , или ШМАТКА като теб искаща да е батка , като се опита да се изкара не-ПАЛЯК
след напатката ми с шестичката за мама , и реши да ми се обясни да видят и другите мухахаха
Имаш да учиш още , чикоРазликата между мен и много други като теб винаги ще е следната , I don't give a fuck кой кво си мисли за мен , на теб винаги щи пука и затова ще си чикън
Тайно те е срам да вършиш неща които не са обществено приети. Между другото само да добавя , толкова се насрах от ника ти Якуза че ми треперят пръстченцата , сега ще спра да пиша от страх от НЕГЪРЪТ С НИКНЕЙМ ЯКУДЗА , демек НЕГЪР ЯПОНЕЦ ВЛАДЕЕЩ НИНДЖА ТЕХИКА
Мухахах
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-09-2013 на 20:20
ти определено си напатател
мридонтгижеафацк като толкова не ти пука, какво се обесняваш като мангал в рпу, аз не съм видял някой да ти каже нещо и да не си написал по 10 изречения да се правиш на голямата работа
n00bs
Няма кво да се правя на голямата работа като съм си , то ще се знае и без да пиша , ама винаги се кефя да сложа някой на място на който му знае много устата , тъй да се каже да му ушмуля един в зъбитеИ не , не съм нападател , различавам между агресивна нападка и лека шега за разлика от тебе . Ставам нападателен единствено когато има рязкост към мен , а това не го търпя
Е нали уж си мноо умен напиши и ти 10 изречения да видим дали ще ти се изкефят както на мен![]()
Брат кой ти се кефи не мога да разбера ?
Всеки ти се смее на простотията, а ти си мислиш че си вървежен и си голяма БАТКА![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
Виж си вота в анкетата , лице , да не го смениш ся набързо
Сега тая тема знаеш ли как я намери , като ми разлисти мнениятаВсеки е изкефен просто го е страх да си признае да не го наредят останалите , демек че е предател сменил лагерът
Няма лошо лице , разбирам го това
![]()
Какви лагери ве киртак ? Кой ти се кефи ? В реалния живот даже нямаше да отразявам жалкото ти съществуване, че си жалък. Само като ти видя мизерния пост с 10 емотинки на рандом места и ми става ясно, че не си от Бургас, а от Могилино. 100% си от тия дето като отидат на дискотека отиват и удрят някой по - слаб от тях, за да докажат какви комплексари са.
n00bs
Не мога да разбера защо още му обръщате внимание на тоя каун?
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Лагерите на смъртта ве клекачВ реалния живот знаеш ли как щеше да ме отразиш
С поклон и да предложиш да ми излъскаш обувките
С насапунисан език , първо ще капнеш сапун , може и веро , ще нажабуриш с уста и ще забършеш с език , изкефен ли си нинджа
Добре , като отида на дискотека и като видя теб (тоест мощта ) няма да ти посягам щото ще насера мухахах.
Аргументите ми досега са смачкващи и не може да се намери някои да застане пред мен и да успее да ме изчерви , така че тролейбусфейс , ставай че ше хоиш на даскало днес , марсък![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-10-2013 на 03:26
А някой замислял ли се е колко хора е убил Сталин...вероятно дори повече от Хитлер..ми не щото никой не знае, защото всичко е останало скрито покрито и Русия излиза герой от войната..еми не е така Батка..не мисля че имате правото да говорите с възхвала нито за Хитлер, нито за Сталин, но все пак тва са си ваши мнения, но моля ви не ми пробутвайте някви кьор фишеци че еди кой си е нашия спасител а другите са били нехуманни псета..еми не, всички са еднаквата помия
Едит.: Може ли да ми обясниш в какво се състои тази така наречена победа..представи си само ако войната беше минала покрай България и не бяха дошли тука комунистите в момента щяхме да сме по-добре от половината европейски съюз..нямам впредвид че ние не сме си виновни обаче ми е интересно за каква победа говориш..това не е победа, това е падение, макар и един от добрите изходи от войната..и все пак не мисля че имаш правото да говориш за това като победа..ако не ти изнася ходи гласувай за бсп и си затваряй устата
Последно редактирано от Kamikazeto : 05-11-2013 на 21:47