.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    оф.. яд ме е
    Сега я държа в мазата и ми се къса сърчицето. Ако нямаше бълхи и зависеше от мен, щях да я кача веднага на терасата. Ама не.. Майка ми смята, че животни в къща не се гледат. Мойто мило също не иска и ми каза, че не мога да прибера всичките животни от улицата, инак щеше да е добре. ^
    Ако не мога да я задържа (но много искам и ще направя всичко възможно), един колега каза, че с приятелката му могат да я гледат.. и поне са готини.. ама котарачето е толкова мило и толкова имам нужда от животинка.. ; (
    :3
    А за вътрешно обезпаразитяване как се процедира? Някви хапчета, ама кога се дават? Колко струват?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    оф.. яд ме е
    Сега я държа в мазата и ми се къса сърчицето. Ако нямаше бълхи и зависеше от мен, щях да я кача веднага на терасата. Ама не.. Майка ми смята, че животни в къща не се гледат. Мойто мило също не иска и ми каза, че не мога да прибера всичките животни от улицата, инак щеше да е добре. ^
    Ако не мога да я задържа (но много искам и ще направя всичко възможно), един колега каза, че с приятелката му могат да я гледат.. и поне са готини.. ама котарачето е толкова мило и толкова имам нужда от животинка.. ; (
    :3
    А за вътрешно обезпаразитяване как се процедира? Някви хапчета, ама кога се дават? Колко струват?
    и за хапчета е малко има специални пасти

да не те лъжа вътрешно и външно може към 10 15лвл да излязат

и ако е котарак и храната трябва да подбираш боклуци като уискас могат да убият котарака шанса това да се случи е 95%

иначе за паразити и ваксини просто намери кабинет колегите ще ти кажат всичко
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си