.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    А я да питам.. вие кога си слагат ФДТ/пудра/коректор ? Защото по ТЛС има едно предаване, в което една мацка гримира други мацки и им слага ФДТ след като ги гримира, т.е. слага го последен, което според мен е тъпо :о Както и с коректора под очите и т.н..
    Аз като се гримирам, буквално все едно се рисувам и винаги почвам от основата, а накрая спирала..
    първо фдт.,но това го прави с цел да заличи ако нещо е паднало от другите продукти за лице - мисля

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sel94 Виж мнението
    Моята кожа е почти безпроблемна да чукна на дърво,имам само леки пъпчици мехду очите и леко по извивките на носа.Но си я почиствам всеки ден и се оправят бързо!Та аз лично се харесвам с лек грим,фон дьо тен не слагам,за пудра не искам и да чувам.Само лек черен молив,спирала и гланц-това е.Много ми е смешно когато видя някое момиче с чиста кожа да се клепе като клоун с пудри и така нататък!Аз лично държа на естествената красота,защото така както се клепят 'кифлите' след някоя друга годинка ще приличат на бабички и най-смешното е,че си мислят,че са по-хубави като се бетонират с грим
    тая тема е много обсъждана.. това,че някоя използва грим ежедневно, не означава че е кифла.. ако знаеш как да се гримираш дори е хубаво ( е не всекидневно,понеже се натоварва кожата де,но все пак)

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Какъв ползваш и доволна ли си?
    Акне аут и на нивея stay clear. По - доволна съм от акне аута по обясними причини

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Препоръчайте ми хубав слънцезащитен крем за лице, вие кой използвате, от кои марки сте доволни?
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Хидратиращ крем, ББ крем (за първи път през лятото), коректор (ако има нужда), спирала, очна линия по рядко, но бял молив; гланц/балсам за устните.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Гланц и понякога спирала и мн мн рядко сенки и молив

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Коректор, спирала, балсам/гланц/червило, хидратиращ крем и понякога очна линия.

Голям фен Аватара на joannalof
    Единствено хидратиращ крем за лице.Попринцип не обичам грима и още по-малко през лятото в жегата
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен
    Град
    Germany
    Матиращ крем за лице/ бб крем/със слънце защитен фактор,коректор,пудра,поня ога спирала,очна линия и/или молив за очи,гланц за устни,рядко червило.И май е това...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Коректор и черен молив.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Почистване всеки ден измивам си лицето със сапун -imex.Слънцезащитен на avene cleanance 30 spf.Вечер измивам лицето със сапуна +acne out крем и лосион .Веднъж седмично си правя маска с 4 чаени лъцички сода и същото количество вода, на 3 месеца ходя на почистване.
    Гримът през лятото ми е спирача+ гланц,червило или балсам за устни

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Спирала и гланц(не винаги). Не мога да търпя фдт на лицето си по никое време на годината. Първо си мислех, че проблема е в фондьотените, но след като използвах доволно количество скъпи и не чак толкова скъпи фдт-ни се отказах. А и като не ползвам лицето ми е много по-чисто.
    А за грижата- Гледам винаги да ми е чисто лицето, мия го доста пъти на ден, дори само с водичка. Когато ми се появят пъпки стоя с крема на акне аут колкото време имам, така няколко дни, докато не се махнат. Сутрин и вечер си мия лицето с гел за лице на clean&clear и минавам с едно тампонче Т-зоната с тоник против черни точки, отново на clean&clear.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Крем с фактор, пудра, коректор (ако не съм се наспала), молив за очи, спирала. Това общо взето. Друго не търпя много-много.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    През лятото не ходя с много грим, защото на мен ми е прекалено горещо за 1000 продукта на лицето ми, кожата ми се омазнява ужасно много, за разлика от зимата, когато е много суха. Слагам малко крем за лице само на бузите, ако кожата е изсъхнала от почистващите ми продукти. Никога през лятото не слагам в Т зоната, би било самоубийство за мен. Слагам коректор под очите, малко на носа, малко на скулите, спирала и балсам за устни, с който не се разделям през цялата година. От скоро използвам пудра и ще пробвам това лято да си слагам и пудра, та поне да не лъщя като диско топка.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Слънцезащитен крем, коректор, пудра, руж/бронзираща пудра, спирала. В последно време започнах да слагам и много леки матови сенки в кафеникавата гама, само за подчертаване. Допреди 2-3 месеца бях луд фен на очната линия, но сега не я докосвам.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    спряла съм да слагам почти всичко на лицето си

измивам с гел сутрин, слагам тониращ крем, коректор за сенките под очите, спирала и толкоз

ако съм на кеф може да сложа някакъв молив за очи и перли /като руж/ амаа...не се случва особено често
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Всички продукти които използвам са тук(е, почти всички повечето не съм ги качила все още) http://rusallina-dream.blogspot.com/

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Повечето пъти през лятото съм си напълно естествена.Само слънцезащитен крем.
    Понякога слагам и балсам за устни.

Момичета , искам да ви питам относно слънцезащитният крем. Моята кожа (за лицето специално) е много бяла , но е и доста проблемна (акне ,черни точки , петна). Пробвах много слънцезащитни кремове , по-точно флуиди , защото кожата ми е смесена , но всичките ме правят като мъртвец , много трудно се размазват , получава се леко като кир , и на места остават бели линии. Имате ли такива проблеми и как се справяте с тях? Благодаря

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    За лятото идеалния грим е основа и бронзираща пудра или руж, гланц за устни и спирала, всичко друго си е цапотене, някой предпочитат за лятото пудра, но и в двата случея без фдт.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Преди се мацах с повече неща, но напоследък все по-рядко се гримирам. Сдобих се с един ББ крем, който доста харесвам, а и е с 35ти фактор, така че го ползвам вместо слънцезащитен крем. Понякога слагам и спирала, в редки случаи и руж. Бих пробвала някой бронзант, а и коректор уж си търся, но не ми се занимава много с проучвания

Слънцезащитен крем (50 фактор), бб-крем, малко перли за блясък, балсам/червило, молив за очи(не винаги) и спирала(не винаги). Все пак гримът ми зависи от настраоението, в което съм...
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Балсам за устни ,черен молив.През лятото не си слагам никакъв фон дьо тен.Тенът ,който имам мисля ,че е достатъчен
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Фон-дьо тен си ползвам без значение от сезона; по някой път коректор ако имам нужда, гланц и спирала ако имам време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си