.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    reneta545
    Guest

Lightbulb Хубави сериали!!!

Хора,много обичам да гледам сериали, ама вече ми се изчерпаха идеите. До сега съм гледала:
    1.Приключенията на Мерлин-Merlin(5 сезона)
    2.Мечът на истината-The Legend of the Seeker(2 сезона)
    3.Гимназия Тауър-Tower High(1 сезон)
    4.Дневниците на вампира-The Vampire Diaries(4 сезона)
    5.Бягство от затвора-Prison Break

Като се прибера от даскало и като си напиша домашните няма какво да гледам и и имам чувството, че ще откача.
    Пишете ми.Много Ви моля!

Oncе Upon a Time, Supernatural, Friends, How I Met Your Mother, Skins, Gossip Girl, Game of Thrones, Sherlock, Doctor Who

The Vampire Diaries ..

Фен Аватара на kikidikiriki
    Град
    Дубай къде другаде при черните :D
    I like your style бих добавила и Arrow, Hart of Dixie, 2 broke girls

reneta545
    Guest
    МНОГО БЛАГОДАРЯ

Оо, сериали колкото искаш. Аз харесвам разни с оригинални сюжети като "Изгубени", "Герои", "Мъртвата зона" (Тhe Dead zone), "Утрешен вестник", "Излъжи ме".

Ако искаш нещо по-тийнейджърско, виж този, той е съвсем кратък, с малко епизоди, но на мен ми беше доста интересен: "Instant Star". А като сме започнали с канадските тийн сериали, можеш да си дръпнеш някой сезон на "Гимназия Деграси".

От комедийните сериали, аз съм фен на "Монк" и "Двама мъже и половина". Ако са ти омръзнали сегашните сериали, винаги можеш да си дръпнеш и нещо по-старо, през 90-те и малко след това имаше доста добри сериали, вече съм ги позабравила, но имам доста хубави спомени. Освен това нали са свършили вече, няма тепърва да чакаш последния епизод.

Supernatural,True Blood,а и ако харесваш екшъни гледай 24 и Nikita също и Др.Хаус е добър :Д

Breaking bad, Da vinci's demons, Defiance, Elementary, Falling skies, The following, Hell on wheels, Hunted, Jericho, Revolution, Spartacus, Terra nova, Vikings, The walking dead

Супер фен
    Supernatural, Доктор Хаус, Под прикритие, Революция З, How I Met Your Mother, The Vampire Diaries ... общо взето са това

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Шепот от отвъдното,Как се запознах с майка ви
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си