- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
добро утроо ! ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добро утро Бубо :*
какво правите ? как сте ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мързелувамеети ко си прайш ?
бтв. мн рано си влезнала![]()
ще си правя кафе и ще закусвам ;D
е,как рано ? ;D
ми щото само вечер се мяркаш![]()
ами сега реших да вляза и сутринта докато си пия кафето и закусвам ;D
няма лошо ! вратите са широко отворени за теб !![]()
Иване,тивам за медицинско ... ПОсле ще обясниш де се вади книжка![]()
Здравей ! : ))
Защо на чеса на коментарите ви ми пише ''Днес, 09:05 , Днес, 09:06 .... '' А то не е било толкова чеса ..? От системата ли е това ,или нещо от настройките ми
На коментара ми пише ''Днес, 10:07'' а сега сме 13:07![]()
и при мен е така и ми е супер объркващо губя представа за времето![]()
ко стана е шофер подаде ли документите ? ква поръчка ?
абе последната спирка на 12-ката, слизаш и вървиш надолу и ще го видиш... после от същата спирка фащаш 12 А
ми лек, 12-ката къде ходи ев славейков е, накрая
ква поръчка ще пускаш ?нормалната я правят 1 месец, бързата за 4 дена зимаш книжката. Нормалната е 28 лева, бързата 54
![]()
Нормаланата може да ти стане и за 10-12 дена ... Но ще пускам бързата
da ama ne ti q davat, na edin fr beshe gotova za 13 dena ama q ze na 32-riq :d