.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    lady1996
    Guest

Помощ за мен и приятеля ми

Здравейте!
    Искам да ви помоля за помощ... Вчера с приятеля ми правихме секс три пъти - сутринта, следобед и вечерта. Следобеда след като го направихме отидохме в банята и приятеля ми като си го миеше каза, че изпитва пареща болка от водата около главичката, но реших, че е протъркан просто. Същият ден след известно време ми каза, че като пипа главичката го боли, но тогава също си помислих същото и не обърнах внимание. Вечерта като го правехме в началото ми каза, че като го вкарва го боли, но странното беше, че бях влажна и не знам вече от какво е. Днес сутринта ми каза, че е зачервен около главичката отстрани и има бели люспички като сирене. Днес по едно време ме засърбя около вътрешните срамни устни и вагиналния отвор. Преди малко, преди да вляза да се къпя видях, че и аз имам бели люспички, както и бяло течение по бельото, също и сърбеж и леко зачервяване. С приятеля ми го правим от 2 месеца без презерватив и винаги след секс редовно си взимаме душ. Може ли да е от интимния ми гел, защото му го дадох да го ползва? Някой имал ли е същия проблем? Моля ви, ако знаете нещо по въпроса помогнете, защото не знам какво да правя, никога до сега не ни се е случвало...

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    най-доброто предположение - бактериална инфекция...
    Марш на доктор и двамата
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Вървете на доктор

Мега фен Аватара на draid
    Инфекция ! Каква точно обаче, ще ви каже лекаря.

Лекар, лекар... и двамата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

И ако не сте били по басейни или подобни съмнителни места, не е лошо да си поговорите за изневярата и последиците от нея

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Това е от теб, може да имаш някаква инфекция, гъбички от немиене, напукала си му кожата, това си е сериозно изгаряне.

Супер фен
    Казаха ти го вече - само лекар може да ви помогне.

Отивате на лекар и ще ви орпави и от сега нататък с презерватив...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си