- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да поканя момче на първа среща ?
От доста време го умувам.
Просто след една дълга връзка той е първият, който наистина ще ме накара да забравя за бившия ми. И не само за забравянето. Привлича ме адски много.
Та според вас момичета тъпо ли звучи да го накарам да излезем.
Няма да казвам "Каня те на среща.", а просто ще му предложа да се видим, да идем на кафе.
Няма как да го видя, защото не учим в един и същ град и ще стане само с уговорка.. Така, че как ви звучи? да го поканя ли
Изобщо момчета.. Канило ли ви е момиче да излезете?
Момичета вие канили ли сте?
Извинявам се отново за многото въпроси. Само си кажете мнението
Без обиди -_-
Канили са ме и ми прави добро впечатление.
Покани го. Ако не реагира добре, не е в теб проблема.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Попринцип, не съм канила. Просто не съм попадала в такава ситуация,но знам, че бих го направила. Няма какво да му мислиш,лесна е. Питаш го, ако той има някакъв минимален интерес към теб, ще се съгласи. Не е нито срамно,нито странно.Давай смело.
Покани го. Аз ако си ях мълчала сигурно нямаше да съм заедно с приятеля си вече година. А щях да съм и без кавалер на бала.
На някои момчета думите, в началото, трябва с ченгел да ги вадиш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Готино е. Ако пичът не се сеща да те покани пръв, няма нищо лошо ти да го направиш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Защо не поканиш мен ?
Как ще й се смеят, бе. Иска си момичето въпросния пич, той май не ебава много много да направи нещо. Нека пробва.
Покани го или завърти така нещата, че той да те покани.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Реших, че си сериозен един път и ти.
Покани го няма нищо лошо или страшно и мисля ,че вече не е нещо толкова шокиращо
Тук си прав.
Увъртанките могат да бъдет и с цел опознаване. Иначе принципно директният подход си е най - добър.
няма ли да се опознаеш по бързо и лесно с някоя пичка ако имате интимни отношение вече ? ся честно без да лъжеш
Като начало не възприемам момичето, с което искам да се запознавам, като пичка. И, да, може би, зависи какво точно в нея искаш да опознаеш.
Различни хора, различни приоритети.
ми как да ти го кажа аз съм първосигнален в началото , после или може или не да се развият и други неща , може би затва изхождам от тая позицияно като цяло говорим за подобно нещо