- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите вие за това
Според вас нормално ли е, когато едно момче си има приятелка, която обича да си фантазира как прави секс и с друга жена? Примерно, ако сте вие и приятелят ви си фантазира как прави секс с някоя актриса, ваша позната или някоя друга?
Актриса - ок,знам,че е невъзможно да се случи нещо,но комшийката - изключено!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Грозните жени да не се заблуждават, винаги си мислим за по-хубави, докато ги къртим.
Пхах, имаше подобна тема.
Човек ще си мисли за каквото си иска, ябахти. Все едно на вас някой ви държи сметка, бахти и простотиите.
Schhh! Hear the silence...
Нормално е и за мъжете и за жените, особено ако сте заедно от повече време. На мен ми се случва без да се усещам да си мисля за някой приятел.
Човещинка е да си мислиш за комшийката Минка, особено ако си й яко навит.![]()
Welcome to the Jungle...
Между обича да си фантазира и да крещи името на Джена Джеймисън докато правите секс има голяма разлика , не винаги си мисли колко е грозна приятелката му , а по-скоро несъзнателно се вкарва в такъв филм .Като цяло е често срещано и не мисля ,че само мъжете си фантазират , мъжът също може да се засегне иначе според мен и двата пола го правят , но се разбира само ако единият е леко врачка или другия споделя твърде много информация
Последно редактирано от analgin : 05-17-2013 на 10:11
Нормално е.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не мисля че да си признае е тъпо.. поне ще е искрен и все пак това ще са просто фантазии... нищо повече..