Здравейте. Ами значи аз съм момче на 16г. и съм още девствен и съм малко объркан, защото повечето ми авери не са девствени до колкото ми казват и някой от тях са даже с 1 година по малки от мен и това малко ме притеснява и депресира и не знам какво да правя. Не съм някакъв издухан и грозен даже по хорското мнение стигам до извода че съм сладък но проблема е там че приличам на поне 1-2 години по малък тоест 14-15 и съм 1.60 висок така де по нисък от повечето ми приятели и повечето ме подценяват заради ръста и т.н както и да е имам доста приятели уча в училище с много момичета в града има доста курвички на по 14-15г. които стават за едни път и съм почти обеден че ми трябват максимум 1-2 седмици и са ми пуснали така де малко чат в фб аа уу и айде честито но не съм сигурен че това е правилно да изчукам няква кучка и това за това. Просто не знам колебая се много какво да правя и на моменти ми идва да откача като се сетя. Моля ви дайте ми съвет какво да правя да вдигна мерника на някоя лесно момиче в града да го направим и това за това другия ми вариант който обмислям е да се напия на някой банкет или диско и да пробвам да направя работата с някое момиче и третия който най-много ме обезнадеждава е да изчакам правилното момиче така де да си намеря приятелка да имаме сериозна връзка поне няколко месеца и да го направя с нея. Просто не знам моля ви дайте ми съвет объркано ми е и нямам много опит с момичетата доста се комплексирам относно ръста ми и това че изглеждам на по малък въпреки че не съм грозен или някъв антипатичен .. благодаря на всички прочели темата и се надявам на сериозни отговори Мерси предварително !