.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Red face Гафове по време на матурите 2013

Здравейте! В тази тема пишете странни случки, гафове (ваши или на други) станали по време на матурите Аз днес не намерих стаята и като я намериих всички бяха насядали вече и даже квесторите говориха и малко ме гледаха.. а по късно и друго ми се случи.. а на едно друго момиче и стана зле и се наложи да я пуснат
    момиче!

Едната квесторка 20 минути зяпаше една муха, която беше на тавана. Е, как да я безспокоиш, та тʼва е идеална възможност за преписване. Другата пък беше отзад и блееше през прозореца.

Пишете още коментари де..не може да не се е случило нищо никъде
    момиче!

anonymous708973
    Guest
    От моето училище са хванали момиче със слушалка в ухото да преписва, работата е анулирана. Достатъчно добър гаф ли е?

Да не е била с онези слушалки който като се заврът в ухото не се виждат ?
    При нас нямаше гафове всичко си беше точно .

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Да не е била с онези слушалки който като се заврът в ухото не се виждат ?.
    Микрослушалка.
    Офтопик: Една студентка пътуваше преди година и нещо с мен в маршрутката и я слушам как говори по телефона за няква клиника. Накрая се оказа, че трябва да ходи до УНГ, да й махнат заседналата в ухото слушалка и разпитваше приятелката си, която неотдавна е минала през същото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Един от повтарячите нахлу в нашата стая запъхтян,оказа се ,че даже не е в това училище
    maDamn

Да микрослушалка беше за момент ми изкочи от главата как се казваше

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Е как са я хванали?
    Оф, при мен даже не е гаф, ама сега като прегледах отговорите 31-ви ми се губи в цялата картинка, което означава че изобщо не съм го и забелязала на самия изпит.
    В началото, когато попълвах идентификационната бланка си сбърках две цифри от ЕГН-то, за което ме хвана малко срам :Д .Тая разсеяност от малка ми пречи.
    Иначе доколкото разбрах на трима са анулирани работите заради слушалки.
    Последно редактирано от seek&destroy : 05-21-2013 на 16:21

Супер фен Аватара на gabi_94
    Как ви се струва да трябва да сменяте три вида транспорт и все да чакате по много, но пак да е предвидено да стигнете навреме...обаче трамвая се повреди и баммм насред непознато място слизаш, таксита заети..спринт 300 метра на високи обувки Накрая не можех да дишам, пристигнах в последния момент и всички ме гледаха като извънземно
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    От моето училище са хванали момиче със слушалка в ухото да преписва, работата е анулирана. Достатъчно добър гаф ли е?
    А, да допълня: Смятат, че съм аз, пише го в 3 сайта :ДД

Сериозно ли ? вече си известна поне

Мега фен Аватара на SurfSky
    При наз пъровто момче което свърши , и тръгна си забравило телефоа И нали не ги пускат 2ри път в даскало,и квесторките вдигаха телефони и питат кой телефон на кого е ( И накрая остана 1 , на момчето )

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Те не мислеха ли,че ти си писала под статията?Там, историята с фалшивия акаунт.
    ПП: ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРНО,човееек оле ,нИ моа.
    Последно редактирано от granger : 05-21-2013 на 18:17
    maDamn

Оцапах си бланката за отговори с шоколад...

В моята стая 13 от 16 човека ми бяха от моето училище. Имаше някакъв човек, които изглеждаше по-голям от нас. Тръгна си пръв. Май не бе писал по 41 въпрос. А относно квесторките. Ние имахме един момент от около 5 до 6 минути, в които нямахме квестори. Едната беше отишла да пуши, а другата не знам къде се запиля. Чух, че в моето училище директорката се е карала на ученици, които са били драскали (зачерквали) по беловата на писането и тя им се е карала много.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    link or it didn't happen

При нас също се преписваше, пуснаха ме до тоалетната съвсем сам, можех да препиша света, ако имаше от кой
    Имаше и слушалки, но не са хванали никой, доколкото знам

На едно от дебилните момченца на предните чинове, квесторите се опитаха да му подскажат..
    Но той си държеше на неговото и точка те му казват бе тук пиши Б (то наистина е верният отговор)
    той:" Не, аз мисля, че е другото, него ще си го пиша" е не.. паднах от смях просто.
    А си личеше, че името не може да си напише правилно, но пък човек с принципи.

В една от стайте в даскалото дето бяхме, е имало някакъв, който се явява за 3-та година, и доколкото разбрах, е заплашвал с бой квесторите или се е сбил, не разбрах много добре.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    При нас пък имаше "зрелостници " '71 набор и една друга,която не знам на колко години беше и квесторката я пита дали работи-отговора е "еми не,гледам внуче...". Изглеждаше на не повече от 37-38 години ..............

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    В стаята на един приятел е имало момче,което като са го питали как се казва си е погледнал листа да прочете,после пък нали трябваше на бланките да си напишем имената с печатни букви и някое момче казало "ее,аз ще видя как е написано на бележката и ще ги напиша" ...
    В моята стая имаше една жена на около 27-30,друго момче пък за 3та година..на едното му се молеха да напиша резюмето,за да хване поне 3..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на skate
    един си разля водата в-у плика,аз 38 го писах на мястото на 39,някъв мега мощно беше срал и трябваше да ходя до кенефа на 2рия етаж заради миризмата и най вече най-големият гаф е,че не преписах,понеже си мислих,че ще е като в затвор,а то обратното,квесторите въобще не им дремеше кой какво прави

Супер фен Аватара на zoreto
    Ние от 14 души 7 бяхме от нашето училище, от моя клас 5 човека, насядахме един зад друг,но не помогна особено.Имаше момче ,което вместо да задрасква отговорите с Х в бланката ограждал самите кръгчета .... и му дадоха нова бланка да преписва всичко...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    FAIL след FAIL

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от phoeniX_boy_BG Виж мнението
    Оцапах си бланката за отговори с шоколад...
    аз тестовата книжка

Повече от фен Аватара на whitediamond
    При нас нямаше гафове.
    Всичко мина нормално.
    Не съм видяла някой да преписва,пък и нямаше как,всички се връщаха от тоалетните много бързо.

Супер фен Аватара на scrooper
    Гафове не, но няколко души не искаха да напишат и 1 изречение по 41 въпрос "щот не ми требе". Квесторките им се молиха поне 2 - 3 изречения да има -.-
    always late but worth the wait!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си