- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичетата хареват ли умниците
Абе чудя се дали момичетата харесват умниците,е не зубъри без социален живот
Не, само тъпанари.
Everything changes, but beauty remains ...
НЕ! Колкото по-тъп е човекът до мен, толкова повече му се кефя. Няма по-прекрасно нещо от мъж, с когото не можеш да завържеш една свястна приказка
най се кефят на интелигентни но с просташко и грубянско държаниекво им светва ли , че ще бъдат задоволени подобаващо психически и физически възбудени,и също че ще бъдат доминирани
![]()
Не. От тях бягаме най-много.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да , аз лично харесвам умни момчета , но не и такива които са философи и ми говорят неща , за които дори не съм чувала , а пък да не говорим за тея на които не можеш да им вземеш думата - дразнещо е и ме отблъсква .
Всъщност - много ясно че момичетата харесват умни момчета - ако до себе си имаш един тъп като галош , с който не можеш да завържеш един свестен разговор , колкото и да е красив , в един момент вече ти писва от него и от глупостите му .
Комбинациите са всякакви. Кифлите харесват мутри, понеже са тъпи и първичният инстинкт да бъдат защитени доминира. Рядко харесват по-умни от тях момчета, понеже човек изначало в съвременното общество е учен от малък, че е много важна личност и може да постигне всичко, стига да иска (това е и нерядко оправданието на всеки ленивец :д), та не се чувства комфортно, когато другият го превъзхожда интелектуално. Умните момичета харесват умни момчета, но има и такива, които си хващат тъпунгер с идеята, да го превъзпитат. Харесва им тази част на доминация, да моделират живота на другия.
Общо взето безсмислена тема.
Да , харесвам умни момчета . По-скоро не знам какъв трябва да бъдеш за да не ги харесваш и да предпочиташ някакъв , който няма никаква обща култура , не може да пише правилно и ти говори само колко вдига от лежанка
Харесват ми умните момчета, които обаче имат и добри обноски и възпитание.
Всъщност,може би бих предпочела някой, който не е чак толкова интелигентен, но знае как да се държи възпитано(не като селендур), пред някой, който е умен, но се държи цинично.
az li4no xaresvam ymnite mom4eta , no estestveno zaedno s tova trqbva i da e zabaven , kakto ti kaza da ne e zybar bez socialen jivotina4e predpolagam vseki 6e predpo4ete ymno mom4e pred nqkoi dvoikajiq / kakto az bix napravila /
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Всички харесват умни,а в реалността ходят с простаци, защото умните са малко.
Обаче именно тези простаци за момичетата - са умни и интелигентни, защото умът и разума са... как да го кажа.. - за всеки е различно това понятие.
А девойчето с перфектния си латински език да ми лапа х** .
Оценките въобще не са доказателство за качествата при човека.
Някой да ми дефинира "умен".
И спря да се върти за миг земята..
"- По-добре да ти дефинирам наново някои понятия. "Ум" е едно от онези хлъзгави понятия, като "любов", например. Самото определение зависи от състоянието на твоето съзнание. Погледни го по следния начин: ти имаш мозък, който управлява тялото, натрупва информация и борави с тази информация. Ние наричаме тези абстрактни процеси на мозъка "интелект". Аз самият никъде не съм използвал думата "ум". Мозъкът не е ум не с едно и също. Мозъкът е нещо реално, умът не е.
"Умът" е едно илюзорно следствие от основните мозъчни процеси. Той е като тумор. Състои се от всичките произволни, некотролирани мисли, които изплуват като мехурчета в съзнанието, идвайки от подсъзнанието. Съзнанието не е ум; осъзнаването не е ум; вниманието не е ум. Умът е едно препятствие, задръстване, нещо като злокачествено образувание. Той е като еволюционна грешка в човешкото битие, първична слабост в човешкия опит. Аз лично смятам ума за напълно безполезен." - "Пътят на мирния войн"
Ето ти е една сбита дефиниция за ума. Не напразно казах, че темата е безполезна. Повечето хора дори не осъзнават, какво обсъждат и дискутират.
Умен е този човек, който схваща бързо, адаптира се към условията ( каквито и да са те), разсъждава по какъв начин ще е най-логично и разумно да реши даден въпрос или проблем. Същевременно е моралист. Няма да си позволи да обиди човека до себе си, а ако стане така че го обиди - ще се извини и ще се реваншира. Почита хората и ги обича, не си позволява да е груб с тях. Стреми се да се учи от всичко и от всички, внимателен е към всичко живо. За приятелите си душата си ще положи. И ще се стреми да помогне за благоденствието и радостното настроение на човека до себе си. Честен и справедлив е умния човек, със сериозно отношение към нещата. Съвестен. Умният човек разбира хората и се стреми да им помага.
То всъщност има такива, които харесват простаците ли?
Инак, да, харесвам умниците. Все пак няма да ти е приятно да стоиш с някакъв си идиот и да слушаш някакви идиотщини, комбинирано с някакво отвратително - отблъскващо поведение. Харесвам хора, с които има какво да си кажеш, имат си елементарна обща култура, добро възпитание и поведение.
за всеки влак си има пътници
Умен,умен,колко пък да е умен?
Една съседка се разведе след 5-годишен брак,защото умният й и хубав мъж си имаше по-млада любовница и тя ми каза - Хвани си тъп и грозен мъж,та да те слуша и боготвори!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Хора с природна интелигентност, а не някакъв индивид, който не те изслушва и е супер тесногръд. Прочел е една книгaта и се мисли за големия умник.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ