.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос за телефон

Сега след изпитите ще си вземам телефон, но се чудя кой от двата да бъде. Единият ми избор беше HTC One X, а другият — Samsung Galaxy SIII. Първо уж окончателно бях решил да си купя HTC-то, но след като гледах един куп ревюта, както и четох разни статии по форуми, където SIII го изкарват по-добър, започнах вече да се замислям дали наистина си струва да рискувам с HTC, защото не е пък и евтин. Доколкото четох, One X имал много дефекти, адски слаба батерия и подобни, но пък SIII имал нереални цветове заради Amoled дисплей, а също и задният капак е от пластмаса, която колкото и да е здрава, еластична и т.н., не създава усещането, че в ръцете си държиш смартфон от най-висок клас. Та, ако може мнение и за двата телефона, както и предложение кой да избера.

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Естествено, че Glaxay-то е по-добър.. няма второ мнение по въпроса.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Вземи си Galaxy няма да сгрешиш, много по-добър е.

Green Flamingo
    Guest
    аз искам да попитам (ако има някъде тема се извинявам предварително , но не мога да намеря специално за този телефон) какво мислите за HTC BUTTERFLY X920D?! спрях се на него, та се чудя дали си заслужава парите или има и по добър избор на пазара в момента?! Благодаря

Голям фен Аватара на JuStElly
    Галаксито... няма база за сравнение между двата, самсунг са къде, къде над HTC..
    HTC BUTTERFLY X920D... можеш да си вземеш по - хубав за тези пари, не бих се доверила на HTC. Най - малкото мисля, че дори ще можеш да си вземеш S4, но не съм сигурна. Не съм гледала на колко са го пуснали...

S4 струва в момента малко над хиляда. Ама макар и самсунзите да имат доста опции, от които 3/4 аз няма да ползвам, мисля да си взема iPhone 4S/5. Просто ми се струва по-добрият избор.

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    S4 струва в момента малко над хиляда. Ама макар и самсунзите да имат доста опции, от които 3/4 аз няма да ползвам, мисля да си взема iPhone 4S/5. Просто ми се струва по-добрият избор.
    Iphone-а си го купуват, защото е Iphone, а не защото е по-добрият избор. Вярвай ми, Самсунг-а е правилния избор.

Е кажи някой фактор, по който самсунг превъзхожда айфона, освен това, че е с по-големичък екран, което е и хубаво, и не чак толкова хубаво. Вярно, че на хартия самсунгът е много по-мощен, но в действителност е обратното. Е, не чак много, но айфонът е по-бърз.

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Е кажи някой фактор, по който самсунг превъзхожда айфона, освен това, че е с по-големичък екран, което е и хубаво, и не чак толкова хубаво. Вярно, че на хартия самсунгът е много по-мощен, но в действителност е обратното. Е, не чак много, но айфонът е по-бърз.
    НАЙ-важното - много по-здрав е.
    Кой каквото иска да ми говори, но 90 процента от приятелите ми, фенове и притежатели на iphone (а те никак не са малко) са чупили телефона поне веднъж, а от тези, имащи Galaxy, не съм разбрал досега някой да е имал подобен случай (включвам и себе си, а не малко пъти съм го бутал по цимента)

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Iphone 5 доста добър AnTuTu резултат изкарва, но пак е по-зле от С3, камо ли от С4. Как можеш да сравняваш 2-ядрен процесор с 4-ядрен?!?!?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    .

Българите количество гледат, не качество. Кво като е четириядрен, тук говорим за две коренно различни операционни системи, от които иОС е в пъти по-лека.
    Това за издръжливостта - кои са тия твои приятели, толкова тестове гледах и все с3 си ебава майката, за разлика от айфона. А и няма да си бия телефона в земята.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Айфоните се развалят... остави чупенето, това се оправя, но 90% от приятелите ми с айфон си имат проблеми. Още след първите няколко месеца се започват сервизите и главоблъсканиците. Който, каквото иска да си взима, ние го казваме с добро. Галаксито си е галакси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си