- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам по-малък от мен
Здравейте .. На 14 години съм и харесвам момче, което е по-малко от мен с 2 години. Някои ми казват, че е прекалено малък за мен ,други казват, че е нормално, но аз си го харесвам .. Имам чувството, че даже го обичам и не знам какво да правя. Погледите ни се засичат много често, говорим си, смеем се заедно .. Възможно ли е да има чувства към мен ? Моля ви, помогнете ми ...
И какво като е по-малък от теб? Това изобщо не е проблем. Щом го харесваш действай, к'во ти пука?
Харесвам го, при това адски много .. Но повечето ме критикуват заради възрастта му, казват че е келеш и, че не трябва да очаквам нищо от него ..
Надявам се да се получи нещо ..
Възможно е. Нищо лошо няма.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
По тази логика и ти си малкаЗащо се интересуваш от чуждото мнение? Нали знаеш-животът обича смелите.
![]()
Бъдете щастливи заедно и не се ограничавай заради подобни разлики , щом се харесвате и разбирате всичко ще е наред , много любов и щастие .
Не го харесваш чак толкова много щом се влияеш от хорски приказки
Възсраста не е проблем има страхотни двойки в които момчето е по-голямо
При теб хорските думи и етикети са в повече .
Наистина нетрябва да се водиш от мнението на останалите, да не ти пука , щом го харесваш- това си е и точка.А и 2 години според мен не са голяма разлика , има връзки с къде-къде по-голяма разлика в годините![]()