- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите приятели
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Какво мислите приятели
 Какво мислите приятели
				Здрастиии.
Е, наближава лятото, търсим си работа, плажче
Хм, но имам едно малко проблемче. Имам приятелка(настояща жена във живота ми), със която съм заедно от 7 месеца.
И днес баща ми, ми на мери работа.
Заглеждал съм момичета пред нея, и тя е заглеждала момчета пред мен това е друг въпрос.
Хубава работа. 700 лв. за седем часа на ден, царевичка на плажа
Почнаха караниците:
"Ще гледаш голи момичета,Ще се зарибяваш, Ще ми изневериш". и така и така.
Е, вие сте. Как да реагирам? Какво да стоя?
Ах
Тя не може ли да одйде с теб на морето?

Някога скапвал ли си ѝ вярата у теб ?
Покажи ѝ, че може да ти има пълно доверие. Липсва ли доверие между двама души, по-добре да разтурят седянката.
А ако може да дойде с теб, ще е най-добре

Мисля, че е много лошо това, че си нямате доверие и ако не поработите над това, ще си имате големи неприятности.

Поговорете си за доверието. Виж, дали наистина не прекаляваш със заглеждането и престани. Явно това дразни приятелката ти и я притеснява
Хич да не е право си е момичето
Колкото и да имам доверие на приятелят си, като знам, че всеки ден в продължение на 3 месеца ще зяпа голотии - няма да ми е приятно.

Аз отивам да работя, не да гледам кои лежи и кои какви очила има, през малкия пръст ми е за това.
А за заглежането от неина и от моя страна, не съществува вече...

а давал ли си и дори минимални поводи да се съмнява в теб ? не че нещо ама ние жените ако не сме на кеф от малкото можем да направим много и такива филми да си набием,че никой да не може да ни разубеди.. и все пак просто много разговори преди да заминеш,за да е сигурна и убедена че нищо няма да правиш.. и един съвет: като си там се сещай и и се обаждай защото както ти казах най-мн да си набие някой чужд филм

Аз, че ще се обаждам ще е през един час, два най много. И след работа заедно отново, а сега се караме заради тази тема. Ах, голяма ревнивка е ама си е моя

извинявай ама и аз съм от много ревнивите хора ама разбирам,когато става въпрос за нещо такова... и все пак си мисля,че си и дал някакъв повод

- Повод за какво ?

за ревност и да и минават тия мисли

Нямам си и на представа, тя ми е правила мръсно и аз на нея. Но вече гледаме на пред, за бъдещето.
Ревноста не е голям проблем за мен, когато е във нормите си.
Обичам я, искам да съм със нея.
Отивам да работя не да гледам, но щом тя не иска. Никъде няма да ходя!

Подреди си приоритетите просто. Което е по-важно за теб на този етап, това направи. И двете неща са временни.

Решихме се вече, мерси на отзовалите се.
И много целувчици за моето момиченце.

Това, че ревнуваш някого, не значи, че му нямаш доверие.
В такъв момент, всяка жена иска чисто и просто да чуе, че е обичана и единствена. Увери я в това и ще видиш как ще се кротне.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Попадала съм в такава ситуация, абе гадничко е, като знам какво става на морето. Ама всъщност Violenza е права, тя просто иска да знае, че е единствена и дори всеки ден да ѝ се повтаря :Д
Ако наистина се отказваш от работата заради момичето, то на нея може да ѝ стане доста гузно. Поне на мен би ми било и пак няма да ми е яко.
Знам какво е горе-долу.Миналото лято (2012) приятелят ми отиде на Слънчев Бряг,за 1 месец да поработи в края на сезона.Глупава идея на негов приятелПросто имаше 3-4 момчета,приятели,от нашият град,които бяха заминали началото на лятото и ги уредиха при тях (приятелят ми и неговият приятел) с безплатна квартира и те се навиха да заминат.Просто идва другото момче един ден и му казва "Утре заминаваме" и аз стъписана.. 1 месец какво ли не ми е минало през главата,затова се чувахме през 1 час
А това за плажа пък,каквото и да си говорим,гадно е! Това са си цели 3 месеца,схващаш на къде бия,но все пак решението си е твое