- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Комунистите официално пак са на власт
Фишерман, открих 1 дневник.. Да не е твоя ;д
seks s baba i dedo
един ден маика ми ме прати при бабами и дедоми да ги видя как са.отивам и то4но отклу4вам вратата и се 4ува п1шкане влизам и 6то да видя дедо треска баба .като ме видеха се стреснаха но след 20-25 секунди като се пооспокоиха казаха 4е ве4е сам бил голям (аз сам на14) и ми казаха ако искам да доида при тех естестжено аз се бех над1рвил и веднага се саблекох и отидех дедо ми каза де се наг1за намаза ме с не6то и зажре кура си в газа много ме заболя но след мслко ми стана хубаво след като сжар6их баба ми ми го лапна и по4на да ми прави свирки след като свар6их за 2ри пат запо4нах да и лижа клитора и я ебах в путката а дедо ми отзад след това на влак4е дедо баба а аз дедо . изживяването си бе6е доста добро ама след това 1 месец не сам ходил при тех
Тази тема ми напомня добрите стари времена на форума.
Форумът процъфтява, когато #комуниститенавласт
Grumpy old madman
по време на тройната коалиция форумът беше в зенита си.
Grumpy old madman
Шаро, Шаро, пак ли зарибяваш момченца да им смучеш пишките ?
Имало едно време един рибар
Той бил много тъп, беден и едва изкарвал прехраната на семейството си. Ловял риба в Дунава с една стара въдица. Въдицата била Макензи:
Един прекрасен слъчев ден Фишера както обикновено седял на високия бряг с вибратор в ръка, но за нещастие задрямал и изтървал вибратора си в Дунава. Рибарят се сепнал, видял какво е направил и горко заплакал…
Изведнъж светкавица разсякла небето и пред него застанал Бог.
и заразказвал за дом "майка и дете" и как бил избягал от него на 14
Господ се смилил над него, посегнал с ръка и пред рибаря се появила един златен вибратор.
помислил си рибарят
показал на фишера сребърен вибратор
дал му всички вибратори. Рибарят ги поел в ръце с усмивка, но не знаел, че Auriss е заложил 300 грама тринитротолуен в тях...
![]()
Последно редактирано от dimitar., : 06-04-2013 на 20:12
Прави се всичко възможно младите хора с умствен капацитет да не се върнат никога повече в родината си.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имам едно 6-7 познати които са извън България и всички не са с голям умствен капацитет. Явно кроят планове и срещу по-тъпите ! Започнах да се чувствам застрашен !
n00bs
При мен пък обратнотоОт компанийката, с която отраснах, 3-ма са в чужбина, останалите бачкат и/или учат в НБУ xD Честно казано единственият добре образован, възпитан и интелигентен индивид, който освен това се и развива, за който знам, че живее в Българско, е Чачо, което е доста потресаващо поне от моя гледна точка, тъй като макар в последно време да съм яко асоциал и да прекарвам 99% от времето си пред екрана, имам солидно познати и гледам да съм в час как им върви животът. Супер странно ми е някакво. Не че са глупави и не могат, ама сякаш гледат просто да отбият номера и ник'во желание да са хипер добрите в нещо. Шашава работа. Ама и обстоятелствата си казват думата. Като трябва да се работи трудно да си гониш интересите.
Бягай да учиш за аналгина.e скапаняк изпълзя ли от дупката,пак си пробутваш гейските закачки,само показваш колко си лимитиран откъм мозък
България не ме обича, а аз съм "ебати и пича"
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
^От теб да го чуя е голям комплимент.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.