Чаена диета (ефект: 10 кг за 12 дни)
Ако положението е чак толкова тежко, не ви остава друго освен крайния и радикален вариант " Чаена диета ". Тя се прилага в елитни западни санаториуми за отслабване.
Като меню е съвсем проста:
В продължение на 12 дни се пие 1,5-2 л билков или зелен чай, подсладен с мед, и всеки ден се ядат килограм плодове по избор. Единствената разрешена добавка през това време е три пъти на ден да се пие минерална вода на воля.
Захранването след чаената диета трае още 10 дни с единствено блюдо обезмаслено кисело мляко и по филийка бял хляб на хранене.
Излизате от това изпитание с поне 10 кг. по-леки.
Разбира се, свалените килограми зависят от редица фактори, като тегло, ръст, години, начин на живот (активен, умерен, застоял). Диетата не е от най - правилните и напълно го осъзнавам, но имам воля, желание и чай в шкафа. Затова който иска дори да не успее да се пробва да се включва и всеки ден ще пишем дали има промяна, като още първият ден споделим откъде тръгваме. Аз съм 162 см. и тежа 50 кг. искам да стана около 45 кг., но тъй като последните килограми са най - трудни за сваляне взех доста драстични мерки. :P
П.С. : Който обмисля да критикува, моля да не си прави труда.