- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Желаещи за Чаена диета заедно???
От утре започвам Чаена диета. Тя е следната :
Чаена диета (ефект: 10 кг за 12 дни)
Ако положението е чак толкова тежко, не ви остава друго освен крайния и радикален вариант " Чаена диета ". Тя се прилага в елитни западни санаториуми за отслабване.
Като меню е съвсем проста:
В продължение на 12 дни се пие 1,5-2 л билков или зелен чай, подсладен с мед, и всеки ден се ядат килограм плодове по избор. Единствената разрешена добавка през това време е три пъти на ден да се пие минерална вода на воля.
Захранването след чаената диета трае още 10 дни с единствено блюдо обезмаслено кисело мляко и по филийка бял хляб на хранене.
Излизате от това изпитание с поне 10 кг. по-леки.
Разбира се, свалените килограми зависят от редица фактори, като тегло, ръст, години, начин на живот (активен, умерен, застоял). Диетата не е от най - правилните и напълно го осъзнавам, но имам воля, желание и чай в шкафа. Затова който иска дори да не успее да се пробва да се включва и всеки ден ще пишем дали има промяна, като още първият ден споделим откъде тръгваме. Аз съм 162 см. и тежа 50 кг. искам да стана около 45 кг., но тъй като последните килограми са най - трудни за сваляне взех доста драстични мерки. :P
П.С. : Който обмисля да критикува, моля да не си прави труда.
Ако тия 1,5-2 литра билков чай са ти за ден, не ми се мисли колко мед ще изядеш...
Меда може да е полезен ама в определено количество. Ако прекалиш от въглехидратите в него като нищо ще напълнееш.
Зеления чай се пие чист.
Какви плодове мислиш да ядеш? Защото ако се тъпчеш с кило банани или грозде на ден, ми е интересно как ще отслабнеш.
А това захранване... Поне като ще го правиш го прави като хората, какво е това хляб и кисело мляко.
НО, дори и да отслабнеш ти гарантирам, че като я спреш до месец ще си ги върнеш килата.
Успех иначе и пиши за промяната, че ми стана интересно.
или ще припаднеш, или ще изядеш нещо на 3-тия ден
казвам го като човек, на който преди се е случвало да кара по 3-4 дена без да се храни
да не говорим как ще ти престърже стомаха от тоя чай....
да не говорим, че само въглехидрат ще поемаш, което автоматично след 3-тия ден, кара организмът да събира всичко поето и да го прави на мазнина, защото се шокира много лошо...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз я почвам от понеделник..само,че с добавен лимон и по 1 кисело мляко с2лъжички пектин в тях..иначе ще припадна..
Пия билков чай или зелен, но не слагам нито мед, нито захар, нищо че в диетата е уж позволено. Плодовете са различни за всеки ден, но само портокали, ябълки, грейпфрут и просто ги редувам, но не заедно. Воля имам и няма да изям нищо на 3-я ден. А колкото до Sladurr, не че ми е работа, но ако все си казваш от понеделник скоро може и да не я почнеш, все пак успех
Съгласна с първите две мнения.
П.С - На колко години си?
Пффф...ми то така става като се сещате преди лятото, само на чай ще сте...ама то и първите 5 часа няма да ги изтърпите така че за какво въобще говорим.
Не ти я препоръчвам, защото през цялото време няма кой да те контролира. Не се прави само на Запад, а това се прилага във всеки дебелариум у нас. Проверяват те също дали не си свил нещо отвън като храна и ти го взимат. Надали ще се затвориш у вас за няколко дни без да излизаш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
10 кг за 12 дни ? O.o
Килограмите се свалят бавно ,здравословно и чрез спорт !!!! С тези диети може да те хване нещо диария ,дори по-лошо диабет и т.н. Яж си здравословно ,спортувай ,движи се .... и т.н.
абсолютни глупости са това
ако искаш да отслабнеш здравословно и трайно, както казаха много преди мен , трябва да спортуваш, да се храниш здравословно и най-важното е че това трябва да ти се превърне в навик,а не след като свалиш желаните кг да започнеш да се тъпчеш пак с каквото видиш. Другото много важно нещо е да се разграничават понятията гладна съм и яде ми се. Има огромна разлика, наистина огромна.
И на много други места съм го писала, и тук ще го напиша - 10 кг мазнини не се качват за 12 дни, следователно НЯМА КАК да се свалят за толкова.
Ейййййййййййййййййййййй дебеланииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии ии, захващайте се със спорт!!!!!!!!!!!!!! Чайовете нема ви спасят!
Queen of the Damned
На 17 години съм, спортувам си редовно и отслабнах с доста за около 2 месеца с режим и здравословно хранене, но последните 3-4 килограма са най- трудни и затова реших да се пробвам с по - драстична диета. Днес ми е трети ден и още не съм се изкушила. Даже вчера бях на 3 чая без захар или мед и 2 ябълки. От малка, винаги съм се ограничавала, затова и сега не ме бърка да не ям. Ясно ми е, че 10 кг за 12 дни не се свалят, а дори и да се свалят трябва да си над 100 кг, а аз съм 50, но все пак за тези 12 дни дори за моите килограми ще сваля поне 2-3кг. А колкото до BonnieandClyde666 ае по - полека с коментарите. Няма перфектни хора, ти също не си изключение сигурна съм.
Аха, значи си спортуваш редовно и ще караш на чайове с некви мизерни плодчета...... Супер, браво
Аз ПЪК на ден пия по 3 чаши чай без значение с какво се тъпча!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Eййй изруд...ч по-полека с коментраритее :**
иначе бчх на диетата 3 дни..сега пак я почвам,но този път за седмица..и не от понеделник,а от утре![]()
Иначе имах някакво списание с подобие на чаена дието,но по-поносима...ето какво пишеше:
от 1 до 5 ден:
закуска:150 гр череши и 1 чаша чай.
обяд:същото като на закуска
след това се пие само чай и бода
6 ден:
закуска нишесте със студена вода и малко мед(пие се против диария,която причинява обезводняване)+половин ябълка и чай
обяд:половин кисело мляко с 2 лъжички мед+чай
след това се пие само чай на корем
от 7 до 12 ден:
закуска:половин банан+чай с малко мед(най-добре домашен)
обяд:половин кисело мляко и чай на корем
вечеря:2 парчета диня и чай колкото искате...
мисля,че тази е по-приемлива,но я казвам по спомен..като я открия ще я напиша как е точно.
накрая се яде най-много,защото организма има нужда от повече калории,но без спорт дори да не ядеш нищо пак няма да отслабнете!
Мале мале мале с какви неща ви пълнат главите. На чай 10 дни. Мисля да си ги записвам и да издам книга. Хахахах
Абе щом искате да свалите 2-3 кг що не прочетете за лунната диета ? отслбнах с 3 кг от нея . BonnieandClyde666 бе ти само обиждаш , която и тема да отворя все някой си нарекъл / нарекла така . Едвали си умират от кеф като ги обиждаш , имаш ли си представа до къде може да стигне едно момиче като го обиждае по този начин ?
Пробвай, ама без чая и другите работи. Щом целта ти е отслабване на всяка цена.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
К'ви са тия глупости.Карайте 20 дена на без течности на къра 35 градуса и си живейте* живота. Смешно е.
Защо по дяволите ще се заахранваш с БЯЛ хляб и още повече. защо имаш право да пиеш ВОДА само 3 пъти на ден?
И аз съм 50 кг и съм 1.63, иска ми се да сваля още 3-4-5 килограма, но определено не е това начина..
То ако така се сваляха 10кг за 12 дни...
Възмущавам се колко наивни и глупави могат да бъдат хората.