Така, ще давам направо.. Моята история е такава:
Преди около месец се сприятелих с приятел на гаджето ми. Пишехме си, но не казах на гаджето ми, защото е ужасно ревнив. Въпросното момче е наистина страхотен човек. Аз съм един от малкото хора, с които той може да се отпусне да говори, тъй като по принцип е доста а-социален тип. Може да се каже, че сме доста добри приятели.
Лошото е, че усещам как, от скоро, когато го видя или осъществим контакт (било то в чат или по телефона) ми се появяват пеперудки в стомаха и наистина съм объркана. С приятелят ми сме заедно от малко повече от година, но от около 2-3 месеца насам усещам как не ми е толкова приятно с него, както беше в началото. Започна да ме обижда. Постоянно сме с приятелите му и не сме излизали само двамата от много време, а ако се случи да излезем само двамата - не е за дълго.
Не съм му изневерявала никога, но преди около седмица се случи така, че се видяхме тайно с въпросното момче и просто се целунахме (не знам защо, но просто така стана). От няколко дни излизаме заедно, говорим си, разхождаме се и има моменти, в които просто се втренчваме един във друг и се усмихваме. На двамата ни е приятно в компанията на другия. От една страна се чувствам по-щастлива с него, защото той не ме натоварва психически (като гаджето ми) и прави толкова мили жестове, които никога не бих очаквала от приятелят ми... Но от друга страна мисля, че започвам да чувствам нещо по-силно към момчето, а не знам дали и при него е така и не знам как да действам и какво да мисля. Каза ми, че иска да остана с приятелят ми. Не знам защо настоява...
Той ще замине след около 2 седмици и ще се върне след 4 месеца, а през тези 4 месеца оставам с приятелят ми, тъй като заради гаджето ми спрях да общувам с почти всичките ми приятели. Сега не знам какво да правя. Как да разбера дали момчето има чувства към мен и дали ще се получи нещо. Наистина не ми се иска да напускам приятелят си заради него, защото така историята става гадна, тъй като те двамата са приятели (не много близки,но...). И все пак не виждам смисъл във връзка, в която постоянно ми се правят забележки за всичко и заради, която загубих всичките си приятели.
ТЪРСЯ МНЕНИЕ КАКВО ДА ПРАВЯ, А НЕ ХЕЙТ ! Благодаря предварително!