Освен че Windows има способността сам да се омазва Мерси, хайде сега дай примери какво точно и как си омазва. И ми обясни как много се кефиш на убунту 10-12.Х, защото гнома е як, само дето от време на време има един черен екран, дето трябва да пиша някакъв su , make install, ама иначе съм пълноценен линукс фен.
то и ние имаме склонността да пълним папките му с боклуци - на десктопа, my documents, my не знам си кво, програми... туй ми ти, онуй ми ти. Което е особено рилейтнато към проблема.
Днешните Windows се държат по-стабилно от XP и предишните му, но затова пък имат вече по няколко папки дето бавно и сигурно се пълнят с файлове които дори не можеш да изтриеш. Айе пак спомени папките де, и тези файлове, дето по никакъв начин не можеш да изтриеш. И хайде ми обясни кои са днешните уиндоуси и как заключи, че са по-стабилни.
Дефрагментирането би трябвало да е нагласено по дифолт да се прави на определено време автоматично, ама то не пречи и ръчно да се прави. по-скоро не
Ъпдейтите е все тая дали се правят или не (аз поне ги избягвам).Много мъдро, то тези ъпдейти са за да ги избягваш
От антивирусни програми няма нужда ако този който ползва компа знае къде и що влиза и какво сваля и инсталира. Аха, понеже като си нахакаш нещо от замунда, виждаш всичко що се качва в бекграунда, пък в този ред на мисли - защо ти е и файъруоу.
Първоначално написано от fUcKsMiLe
преинсталирала само 1 път (заради брат ми, който не знаеше къде не трябва да пипа :Д). Малко, докато свикна ми беше проблем, но това е друга тема. А пък хр-то трябваше да го преинсталирам на няколко месеца и постоянно ми беше бъгав компа, каквото и да правех. Една питанка - какво точно е направил, каквото не може да се оправи без реинстал, и как така дойде заключението, че компа е бъгав от XP-то, а не от неправилната му употреба
Първоначално написано от the sniper guy
фабричен уиндоус 7 тоест не е хакнат и не му е бърникано из sis32-то от където следва че има малък шанс да ти изкара син екран. Препоръчвам ти да не бараш папка sis32 да си инсталираш антивирусна. Няма какво друго да направиш.
Първоначално написано от Uzerneim
деформатирай, изтрих регистрито без да искам
Първоначално написано от the sniper guy
Win XP98 (sp3).
Не работя почти с desktop машини, ама вие се заляхте тука.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...