.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Angry Да я прокълна

Не знам дали това е подходящото място но, тук ще го напиша. От първи клас познавам една СиАна. Много искам да я прокълна с нещо, да сега само я клеветях и бях добра в това.

Да завърши с 2. Да не може да вземе,средно образование, камули висше. Никъде да не я искат. Никой педал да не я иска. Да няма приятели. Да живее в кашон на магистралата. Да проституира. Да я хване рака и СПИН-на. Да умре в адски мъчителни болки. И да се пържи в ада. За всяка изречена лъжа да и плюят на гроба и за всяка изречена подигравка да и хвърлят по 5 тонови камъка.

Да се спъне в камък, да падне на стъкла, да си счупи грозния нос и да се налага да диша само на системи. Да влезе в дълбока кома. ДАНО

Та вече ми омръзна да го правя искам с нещо да я прокълна с каквото и да е само да я прави нещастна.

И ако ще питате защо. Защото от 1 до 7 клас ми е причинила толкова болка че искам да и се върня 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000 пъти повече.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Абе не знам за нея,ама като ти гледам правописа,може и ти да не вземеш основно,КАМУЛИ средно!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

трол трол

Ако е истина все пак за мен е доста грозно една дама така да кълне като каруцарка

give me a gun

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Ти сърце няяш ли ?
    Стана ми тъжно за самата тебе
    Не знам как педал ще я хареса ?

anonymous895156
    Guest
    Не става, тролче мръсно

и ква болка ти е причинила?

Облякла е същата блузка като нейната

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Каква болка ти е причинило момичето, а?! Никаква, нали? ...
    И въпреки това как ще кълнеш, бе?! Нима нямаш капка срам да пишеш тук тема как да прокълнеш някое невинно момиче!? По-добре помоли модератор да ти изтрие темата, защото не момичето ще бъде прокълнато, а ти и после горчиво ще съжаляваш... Ако не се шегуваш, със сигурност пишеш тук от злоба и завист към съученичката си, която "ненавиждаш"... Но се надявам да си трол, защото изобщо не е хубаво така човек да кълне и душата му да е изпълнена с толкова зло...
    Върви на психолог, сериозно се нуждаеш от такъв...

Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    и ква болка ти е причинила?
    +1

Get a life.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Облякла е същата блузка като нейната
    Или й е откраднала гаджИто..:д

Hatred in the air

В лудницата ще те научат на добри проклятия, може да отидеш

Повече от фен Аватара на zlatko98
    kill it before it lays eggs

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    трол трол

Ако е истина все пак за мен е доста грозно една дама така да кълне като каруцарка
    Не всички жени/момичета са ДАМИ.

Да си учиш уроците и да ни оставиш на мира с тези глупости! Та ти си на 13 години! За каква болка говориш?! Детинщини!

Модератора още не я ли е затворил тази тема !!!!!??????

Цитирай Първоначално написано от ymmit Виж мнението
    Не знам дали това е подходящото място но, тук ще го напиша. От първи клас познавам една СиАна. Много искам да я прокълна с нещо, да сега само я клеветях и бях добра в това.

Да завърши с 2. Да не може да вземе,средно образование, камули висше. Никъде да не я искат. Никой педал да не я иска. Да няма приятели. Да живее в кашон на магистралата. Да проституира. Да я хване рака и СПИН-на. Да умре в адски мъчителни болки. И да се пържи в ада. За всяка изречена лъжа да и плюят на гроба и за всяка изречена подигравка да и хвърлят по 5 тонови камъка.

Да се спъне в камък, да падне на стъкла, да си счупи грозния нос и да се налага да диша само на системи. Да влезе в дълбока кома. ДАНО

Та вече ми омръзна да го правя искам с нещо да я прокълна с каквото и да е само да я прави нещастна.

И ако ще питате защо. Защото от 1 до 7 клас ми е причинила толкова болка че искам да и се върня 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000 пъти повече.

ок, разбирам, че си искала да си излееш яда, но като цяло, майната ти
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Ставай от компа, ноу лайфър.
    Надявам се да си трол, защото ми става смешно и тъжно като те гледам.
    Гледай да не ти се върне всичко това, което си пожелала.

Мега фен Аватара на Chacho
    Сиана пее много яко.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Това , ако е истина - много жалко за теб . Вместо да бъдеш злобна и да кълнеш , чети или малко се образовай , намери си истински приятели
    Всичко се връща ( най-малкото ) . Всеки може да мрази , а по-трудно е да обичаш . Прави си изводите

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    kill it before it lays eggs
    +1

ти нямаш ли си работа че се заяждаш искаш ли ти да си 7 години с нея а по добре не се обаждай

Цитирай Първоначално написано от ymmit Виж мнението
    ти нямаш ли си работа че се заяждаш искаш ли ти да си 7 години с нея а по добре не се обаждай
    Добре, де, какво ти е причинило момичето?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си