- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да я прокълна
Не знам дали това е подходящото място но, тук ще го напиша. От първи клас познавам една СиАна. Много искам да я прокълна с нещо, да сега само я клеветях и бях добра в това.
Да завърши с 2. Да не може да вземе,средно образование, камули висше. Никъде да не я искат. Никой педал да не я иска. Да няма приятели. Да живее в кашон на магистралата. Да проституира. Да я хване рака и СПИН-на. Да умре в адски мъчителни болки. И да се пържи в ада. За всяка изречена лъжа да и плюят на гроба и за всяка изречена подигравка да и хвърлят по 5 тонови камъка.
Да се спъне в камък, да падне на стъкла, да си счупи грозния нос и да се налага да диша само на системи. Да влезе в дълбока кома. ДАНО
Та вече ми омръзна да го правя искам с нещо да я прокълна с каквото и да е само да я прави нещастна.
И ако ще питате защо. Защото от 1 до 7 клас ми е причинила толкова болка че искам да и се върня 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000 пъти повече.
Абе не знам за нея,ама като ти гледам правописа,може и ти да не вземеш основно,КАМУЛИ средно!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
трол трол
Ако е истина все пак за мен е доста грозно една дама така да кълне като каруцарка
Ти сърце няяш ли ?![]()
Стана ми тъжно за самата тебе
Не знам как педал ще я хареса ?![]()
Не става, тролче мръсно
Каква болка ти е причинило момичето, а?! Никаква, нали? ...
И въпреки това как ще кълнеш, бе?! Нима нямаш капка срам да пишеш тук тема как да прокълнеш някое невинно момиче!? По-добре помоли модератор да ти изтрие темата, защото не момичето ще бъде прокълнато, а ти и после горчиво ще съжаляваш... Ако не се шегуваш, със сигурност пишеш тук от злоба и завист към съученичката си, която "ненавиждаш"... Но се надявам да си трол, защото изобщо не е хубаво така човек да кълне и душата му да е изпълнена с толкова зло...
Върви на психолог, сериозно се нуждаеш от такъв...
Да си учиш уроците и да ни оставиш на мира с тези глупости! Та ти си на 13 години! За каква болка говориш?! Детинщини!
Ставай от компа, ноу лайфър.
Надявам се да си трол, защото ми става смешно и тъжно като те гледам.
Гледай да не ти се върне всичко това, което си пожелала.
Сиана пее много яко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това , ако е истина - много жалко за теб . Вместо да бъдеш злобна и да кълнеш , чети или малко се образовай , намери си истински приятели
Всичко се връща ( най-малкото ) . Всеки може да мрази , а по-трудно е да обичаш . Прави си изводите![]()
ти нямаш ли си работа че се заяждаш искаш ли ти да си 7 години с нея а по добре не се обаждай