- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смотана = девствена или спала с 1-2ма
Значи ако съм си имала приятел 2 години и сме правили орален, вагинален и анален секс, съм повече курва от някоя, която на 15 е спала с 10 момчета?Пълен малоумник си, драги. Викаш, може да си обичам един, душата си да давам за него, но щом съм правила нещо повече от стандартен секс, край, курва съм.
Ако курвата се определя от начина на мислене, то ти си цял публичен дом.
Безкрайно сте тесногръди момчетата... даже не знам дали тесногръди е точната дума, май лицемери е по-подходящо. Логиката на Mitzaro от съседната тема е доста правилна тук. Може отчаяно много да искате мадама, на която да го набутате отзад, но ако тази мадама не е вашата собствена, край. Аналният е за курви.
Боже, боже...
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-10-2013 на 14:48
И не само това - супер големи моралисти, правили го за първи път на 13-14, а като чуят, че някой го е направил тогава и пригласят в един глас "КУРВА".
Жалко, че не може да се видят предишните мнения, защото една голяма част от моралистите ги знам от преди какво са писали - колко удобно!
Ебаатии... аре ве, аз си мислех, че аналния секс е нормално нещо..
..жалко, ся трябва да наричам бившите курви
Е, аз и без това нямам против всякакви сексуално-разкрепостени жени... ХХАХАХАХАХ![]()
Аз лично съм имал най-добрите преживявания от живота си, като съм си казвал истината пред себе си, поемал няколко тежки удара (от себе си) и въпреки това вземал крачката за да възмажея и взема това, което желая.
Независимо дали успея в начинанието, самото приключение е несравнимо.
Едно от нещата, които не уважавам е надуваемостта на хора, които имат скрити желания и всички го знаем, но поради липса на смелост или готовност да изглеждат моментно смешни - те не се решават и пре-рационализират случката като "извън тяхното ниво". Типично.
И аз го правя. Понякога. Но се радвам, когато рано или късно светът ми го покаже.
Защото тогава мога отново искренно да се радвам на нещата, които обичам. Сред тях са яките напращели Цици!!
^Бате, честно ти казвам, една от най-грозните форумни фигури си. От тия 1322 мнения, не знам дали едно не мирише на лайна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като чета някои коментари оставaм с впечатлението, че не се прави секс и преди брака![]()
n00bs
Курви са тея неориентирани патки, дето си мислят че като са спали само с 2-3ма, това им дава възможност да застават на морални позиции и да използват "курва" като епитет.
Да, значи аз, дето от доста време съм с приятеля си, правя всичко с него и не съм поглеждала друг, съм супер смотана, на всичкото отгоре и курва. Обаче тука една комшийка, дето някой набързо й пали интереса, спи с него, но без ''екстри'', води я по барчета и доскотеки и след точно месец казва, че не й е интересно вече и зарязва хлътналото, добронамерено момче - тя е някаква велика.
Страхотна логика.
Искам да бъда с един и да го обичам, не да търся разнообразие и нови ''срещи'', с извинението, че излизането и социалните контакти са нещо хубаво. (хубаво са, но не в този контекст.)
Смотано е, че разговаряте на такива теми и слагате етикети на хората.
Смотана е тази, която се прави на моралистка и недостъпна, а всъщност е минала целия квартал + 1, 2, 3 махали и отгоре на това се прави на недостъпна!Това е жалката комбинация - смотана курва!
Вива канари...!!
Дали се гаври?
Що не го попита дали майка му е смотана, щеше да разбереш наистина к'во мисли![]()
имам чувството ,че за всички тук сексът е единствената мярка,която определя кой е самотен и кой не..
Назад сме с материала чеда мои :Д онзи ден сестрата на моя приятелка, тринадесетгодишна пикла, я засичам в аптеката и иска тест за бременност.. питам я дали е за сестра й... отговорът- не, ама моля те не й казвай .. те в 8-9 клас вече минали към двайсе момчета, кво няма да им е такова мнението на мъжете...
Ее вие пък много навътре взехте това изказване, което явно е казано от някой кретен хааххаах. Само да кажа, че не е редно девствените и спалите с 1/2 да се слагат под общ знаменател, защото разликата си е голяма