ОоооОООООоо и аз не ги разбирам тия глупости, че било само подпис. Нито за парите. Да, ако имаш ограничен бюджет и се чудиш дали да вложиш в бебе или сватба, а ги искаш едновременно ок. Макар, че спокойно можеш да направим малка сватба с най-близките. Една сватба може да ти излезе и 20 бона, но също така и 200лв.
За мен бракът е много повече от подпис. С него ще станем семейство, ще нося неговото име. Ще се вречем в любов пред всички близки и ще отпразнуваме с тях. А относно припознаването на детето без брак естествено , че може но има много спънки!
Освен това не си в окови , глупости. Можеш да се разведеш когато искаш. Най-много мразя да мисля за пари и да изчислявам кое на кого е , за колко. Щом съм с този човек, значи си имаме пълно доверие. В този ред на мисли съм и против против брачния договор. За първо време искам сватба ! За бебето ще мисля после.Нашата сватба си я спонсорираме ние, а родителите помагат за някои неща, защото имат желанието да го направят и е част от подаръка им. Не ни се бъркат в нищо и това е хубаво. Все пак това ще остане уникален спомен за всички нас и после ще показвам снимки и видео на децата ни, живот и здраве. Живея ден за ден и не мога постоянно да мисля за бъдещето. Знам, че винаги ще имаме подкрепа от близките ни и това е най-важното.