- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против брака
Грозно ми е да се тръгва с нагласата какво щяло да стане, като се разделите. Да, случват се такива неща (все по- често и по- често), но е гадно някак.
Иначе, аз искам брак-да. Искам хубава церемония (+ църковен, не само в гражданското да подписвам) както си му е редът (но не голяма сватба, искам малко хора).
И не, не смятам, че хартийката убива чувствата, но не ги и поражда. Тези, които си имат проблеми с половинките и си мислят, че като се оженят, сигурността им ще падне от небето, се лъжат дълбоко.
П.П. Прочетох цялата тема и не съм съгласна с доста потребители относно някои неща, но ще коментирам само едно- изказването на Калпазанка. То е ясно, че това с "блажната боя" е образно казано, ама с всеки следващ пост и начина, по който говориш, започнах да си го представям и възприемам почти буквално. Приятелят ти не е ли обиден от тази твоа нагласа? Аз лично бих била.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами не я познавам(е), за да кажем кой е виновният (казано по най- буквалния начин). Може той да прави мн за нея, тя да е го оценява. След като не се чувства сигурна, защо предприема такива стъпки да живее с него. Много са въпросите, много могат да бъдат и отговорите, аз нямам намерение да им нищя личния живот, не представлява интерес за мен, ама ми направи впечатление просто категоричността на изказването ѝ.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last