- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да живея с хомосексуалността?
Именно, че смисълът е личен, затова може да го откриеш, а може и да не го, в това да оставяш нещо след себе си.
Можеш да откриеш смисъл в делата, властта, помощта, любовта, т.н. но не виждам как можеш да съдиш човек, който не открива смисъл в същото нещо, в което и ти или да съдиш човек, който отрича смисъла в нещата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Викаш приносът ти към обществото се изчерпва с цвичащото въглеродно говно, което жена ти евентуално ще издриска ?
Не знам дали за мене говориш с това цвичащо въглеродно говно ама аз говорех за дете а не някви говна или въглероди. Какво повече можеш да направиш от това да дариш живот на тоя свят? И щом казваш че ще го издриска и използваш изобщо думи като издриска за толкова голямо нещо значи ти просто не си обичал някого толкова силно и не си го искал това нещо толкова силно и няма как да разбереш просто но се надявам някой ден да разбереш!
Auriss, я кажи какъв е твоят велик принос за обществото!?! Кажи ни и какво ще остане след теб на този свят, ако не деца! Или ти си открил изворът на живота и за теб този проблем не съществува? Много ми е интересно защо майка ти е "издрискала" такова "цвичащото въглеродно говно"? Предполагам, че и тя е част от простолюдието и е мислела, че животът е нещо повече?
По темата: Живей си без да го натякваш на другите! Никой не го интересува къде какво си вреш!
Auriss е сложил една думичка "изчерпва", която означава, че да родиш бебе може и да не е изобщо принос, а може и да минимален такъв. Може да не родиш едно дете и да измислиш инвитрото, което означава, че на тоя свят ще се появят много повече деца благодарение на теб.
Ако откриеш смисъла в раждането на деца, макар че аз не виждам кой знае колко смисъл в това, то това не означава, че само в раждането можеш да откриеш смисъл на живота си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ме дразни, че има различни възгледи, а как ги излага. И за това го попитах какво толкова значимо е направил, че се изразява така? На повечето хора не им се отдава да направят нещо по-значимо от дете, даже и да ги имат идеите. Смисълът не е самото "правене" и раждане на деца/както правят братята роми/, а изграждането им като хора, полезни за себеси и обществото. Съмнявам се да е открил лек за рака или хапче за безсмъртие, за да си вярва толкова. Кариера...хм...неведнъж сме виждали по медиите разни богати старчета, сами като кучета или с някоя к*рвичка. Какъв е смисълът от това? Умираш и парите ти отиват подяволите. Ако си заформил бизнес, без наследници го подаряваш на някого. Според мен, всичко се обезмисля, ако няма кой да наследи и доразвие постигнатото от теб.
guest000, един прост въпрос: Какво прави хлапето ти, когато в училище се разчуе, че има двама татковци? Нали знаеш, че децата са жестоки, а психиката им е доста слаба? От друга страна, децата на една разнополова двайка разполагат с два модела с различно мослене, които са им нужни в определен период от развитието им. Дори и въпросните гейове да са най-прекрасните хора на този свят, на нас си ни е заложено да търсим "мама и тате". В главата на детето ще стане абсолютна каша, а като се намесят и подигравките, не е трудно да се сетиш до къде ще стигнат нещата.
И малко са хората, които ще ти нарушават правата. Това да те мразят не е нарушаване на правата/не говоря за бой и обиди/. Всеки е мразен от някого, но каточели само вие ревете. Има една шепа льохмени, които ходят и раздават юмруци, но те не са мнозинство. А и да ти кажа, тези гейпаради са си чисто предизвикване на съдбата! Защо е тази показност? Ми да излезем и хетеросексуалните и да се плющим на площата? Това дразни, както и тесните розови дрешки, които щеш-нещеш виждаш и не ти е много приятно/особено ако ядеш/.
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 06-26-2013 на 15:48
Виж сега ... Какво ще прави моето дете в училище когато се разчуе теб не те интересува. Най-малко това ще стане след 20 години, а дотогава много неща ще се променят. Не знам дали помниш, но преди 2008 в България не се говореше на тази тема. Детето, което ще отгледам ще съществува, благодарение на правата, които съм си извоювал и следователно ще трябва да ги защитава. Да, хората са жестоки, но всичко е въпрос на характер. Към мен никой не е проявявал жестокост, защо да го прави върху детето ми ? Моделът на мислене е индивидуален за всеки индивид .. Това, че едно момиче живее само с баща си не означава, че ще стане лесбийка, защото ще е приела мъжествен модел и поведение ..
Ние не търсим майка и баща, а просто осъзнаваме, че ги има .. Колкото и време да прекараш с баща си, колкото и да копираш неговото поведение, ако си гей - такъв ще си останеш. В случая говорим за обратния вариант .. разлика няма
Относно правата мога много неща да ти кажа, но докато няма равноправие, гей парадите ще стават все по-мощни. Явно не си запознат с целите на гей парада .. Хората са далеч от мисълта да излязат да се плющят на площада .. Те искат права, искат да бъдат забелязани и както се вижда - успяват .. Какъв ще бъде смисъла от хетеросексуален парад при положение, че това парадиране се показва навсякъде .. Виждаш момиче и момче хванати за ръка, целуват се, прегръщат се .. това не е ли показност ? Или просто тази показност е позволена, за разлика от другата, която е плод на същите чувства, но приети по неправилен начин.
Не исках да кажа, че ще стане гей, а че поне до седми клас ще го подиграват заради теб и...ъъъ...съпруга ти. И че ще му е каша в главата, докато е малко. Иначе и аз съм на менение, че гейовете си се раждат такива.
[QUOTE=GUEST000;10749161]
Ясна ми е целта, но наречи ме тесногръд, не мога да я приема! Да ви разрешат да осиновявате деца-да, но да си шравите дете/чрез сурогатна майка/-АБСУРД. В домовете е отврат, такаче 100% ще му осигурите по-добри условия и шанс за развите, ама да създадеш дете, което не е много ясно как ще понесе обстоятелствата, ми се вижда нарушаване на неговите права. За бракът, обаче, си прав/а. Не виждам защо да не го разрешат-на никого не пречите.
В едно свободно демократично общество хората имат абсолютното право на "показност" (съответно да се борят за него). Както и ти имаш абсолютното право да не си доволен от това.
Мен лично гейовете не ме дразнят толкова, колкото ме дразни чалга културата например. Гейовете не ми налагат начин на поведение, мислене и развитие, докато чалгата го прави пряко или косвено. Това ме дразни, но уважавам правото на хората да слушат такава музика и да се обличат по този начин.
В духа на темата: "Смятам, че това мъж да харесва мъж, е проява на ужасно лош вкус, но бих защитавал правото на хората свободно да упражняват лошия си вкус!"
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
http://en.wikipedia.org/wiki/Tu_quoqueНе ме дразни, че има различни възгледи, а как ги излага. И за това го попитах какво толкова значимо е направил, че се изразява така?
едит ; за разнообразие този път няма да се държа като малко лекенце. Коментирано е това вече в темата. Подминаваш с лека ръка факта, че причината някое дете потенциално да отнесе куп подигравки не е в средата (т.е. децата около него), а е следствие от отношението на възрастните. Пък и никой не е казал, че е необходимо да се знае.Какво прави хлапето ти, когато в училище се разчуе, че има двама татковци?
Последно редактирано от Auriss : 06-27-2013 на 01:52
Към това ще добавя казаното от мен по-горе, че не може да ограничаваме сексуалната ориентация на хората, само защото детето им ще има комплекси от това по-късно. Дали ще изгради комплекс е проблем на детето и средата му, в което родителите могат да му помогнат и още по-важно, комплекси при децата могат да се изградят от толкова много обстоятелства, че сексуалната ориентация на родителите става просто един от многото стимули. А гей двойките имат достатъчно опит, за да преведат детето си през подобна несигурност, да го възпитат на ценности и да ги отстоява, защото самите те са се сблъсквали със същия проблем при разкриването на ориентацията си.
Съгласен съм и с двама ви в това отношение, че не са виновни децата, но скоро не се очертава да се промени масовото мислене. Надали близките 20-30 години възрастните ще се променят дотолкова, че да възпитат децата си в пълна толерантност. Аз лично не бих се подигравал на някого за нещо което не зависи от него, това е най-малкото тъпо, но доста съученици го правят. И пак подчертавам, че много малко са хората, които истински мразят гейовете само защото са такива. Имахме един от моето училище, който се държеше направо противно - обува си прашки и отгоре плитки дънки и си шета все едно си е в тях. Е тоя ме вбесяваше само като го видя. Имам и един познат от предното даскало, който е гей, ама не ме дразни с нищо. Вярно е, че се облича...ммм...малко странно по моите виждания, но не е дразнещо. Сещате се-трябва да има толерантност, но не само едностранно.
Гейчетата са боклуциииииииииииииииииии иииииииииииии! Не трябва да ги има! Да умират!
Миме .. много си недорасла за да коментираш в тая тема. Не знам дали гейчетата са боклуци, но с тая снимка биеш на очи като адския върляк. Това, че не си хомосексуална не те прави по-малко боклук ..
Нямаш и правата да разпореждаш кой трябва да умира и кой не .. Все пак хората са казали "мечтите са безплатни" ..
Най-много да умреш от злоба някой ден ..
Не знам, аз с едно шведче на 17 като си лафих допреди година-две докато играехме лига се е случвало да се изцепи нещо nigga faggot и подобно и на няколко пъти майка му явно го чува докато си шари из къщата и специално идва забележка да му прави. Чак смешно ми ставаше ;дСъгласен съм и с двама ви в това отношение, че не са виновни децата, но скоро не се очертава да се промени масовото мислене. Надали близките 20-30 години възрастните ще се променят дотолкова, че да възпитат децата си в пълна толерантност.
Хубаво е да се спомене и, че икономическото развитие (поне според някакви изследвания ;д ) влияе много на толерантността на дадена нация.
Докато не почнеш да носиш розови потничета, шалчета, токчета и минижупи всичко е наред ; )
--------------------------------------------------------
Аве хомо тъп природата ни е създала така 2 разл пола ти ще ебеш от твоя пол да ва еба гейовете българия се препълни със такива ейййй......
Приеми го сериозно по-добре, щом изнамира и девствени майки.