.
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Факт.

Кажете ми, моля ви се, за къде са ви шестичките от даскало? 'Щото аз не виждам разлика в това да завършиш с 3 и с 6.
    Те шестичките не ти трябват, вярно е, ама показват, че (в1) ти е интересен материалът или (в2) - че си даваш зор да го научиш по една или друга причина.
    Комбинация от мързел и липса на интерес към някоя 'дисциплина' е рецепта за провал. Нагледал съм се на такива. Най-лошото е, че и мен яко ме мързи, ама поне ми е интересно, та малко от малко скрепява положението и има надежда ;д

//
    Вие тия хора хубаво ги давате за примери, ама това, че са без диплома, тотал нищо не означава. Степен бакалавър, според държавата, се взима средно за 3000 часа - http://en.wikipedia.org/wiki/Europea...ulation_System
    Т'ва е година и половина при условие, че всеки ден отделяш по едни качесвени 6 часа. За капак и тези хора учат само това, което считат за необходимо, докато в университета се преподават куп неща, които са привидно безполезни. Сега я си сметнете ако вместо CS/LoL/Dota/WoW бяхте вкарали последните 10 години от живота си в IT къде щяхте да сте ?
    Интереси ... просто е.
    Последно редактирано от Auriss : 06-08-2013 на 06:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си