.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Ръст

Ръст

Може вече да има такава тема, но не съм я видяла, така че реших да напиша нова. Въпросът ми е колко според вас трябва да е високо едно момиче и колко - едно момче. Въпросът ми е породен от това, че аз съм ниска - метър и 55, но много хора ми се смеят понеже съм на 16 и съм била ниска! Аз не се влияя много от това, но все пак бих искала да ви попитам този въпрос - колко е нормалното? Друг подвъпрос на темата - до кога се ръсте за момичета и момичета и момчета понеже всички ми казват (включително и доктори), че няма да порастна повече, въпреки че родителите ми са високи. Е, това е общо взето. Ще чакам вашите отговори!

Въобще не си ниска избий си тия комплекси от главата . Напълно в реад на нещата си е
    Аз съм на 18 години и съм 154 и не съм умряла . И двамата ми родители са високи но аз съм ниска понякога и до гена не е . За за растежа не съм сигурна май до 16-18 беше .

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Родителите ти са високи спрямо теб или спрямо средно високите хора ?
    n00bs

Баща ми е 180, а майка ми над 165. А иначе всички вкъщи ми казват да не ми пука, но прятели и познати ми казват, че съм ниска и то леко подигравателно... А те всички са около 170...

ахаха те много високи бе . Аз познава момчета над 190 те са високи .Момичетата са около 170
    Зависи кой ти го казва ама е глупаво .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 06-08-2013 на 09:14

Супер фен
    Бе мани тея високите ги хранят с всякакви ГМО-та после ще има тема висок съм 1.90 и приятелите ми, ми се подиграват щото съм бил малоумен щото кръвта стига по бавно до мозъка ми.

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Бе мани тея високите ги хранят с всякакви ГМО-та после ще има тема висок съм 1.90 и приятелите ми, ми се подиграват щото съм бил малоумен щото кръвта стига по бавно до мозъка ми.
    Това определено ми хареса!!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си