Здравейте , значи проблемът ми е следния.. Ходя с едно момиче от 8 месеца и всичко е супер освен това , че много я ревнувам. Отначало не бях така , но с времето започна да ме лъже за дребни неща , но това ме накара да спра да й вярвам и сега , когато ми каже нещо ми е трудно да й повярвам без значение какво е то .. Та ревнувам я много , защото си прави специално отделен акаунт във Фейсбук , на който всичко е толкова секретно .. Не се вижда кого добавя , какво споделя , а бе нищо .. Та там тя добавя уж "приятели" разбирасе само от мъжки род и си пращат сърца , целувки , прегръдки и т.н , което ме кара да ревнувам.. Тя все повтаря , че те са само приятели и нещата , които си пращат са с чисто приятелски цели.. Да ама аз го разбирам по друг начин.. Защо й е да си прави други акаунти без снимки , фейк нейм и да си пишела там (САМО С МОМЧЕТА) защото нямала приятели , вярно е , че приятелките й я зарязаха доста жестоко ама ако искаш приятели излез навън и си намери , а не в интернет пространството да флиртува едва ли не с момчета и да праща целувки , прегръдки и да им казва "Обичам те" (чисто приятелски било) .. Кажете ми как да постъпя .. Говорил съм с нея за това и само ми повтаря , че ревнувам напразно и , че никога не била способна да флиртува докато е с мен , а за изневяра даже не си и помисля , тъй като не била от тези момичета.. ДА ама не , върти флирт на 100 процента (поне аз така го разбирам) .. Кажете ми как да постъпя , да говоря ли с нея , какво да правя .. Тази ревност ме побърква..