- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- След 8 клас ( ВАЖНО )
Да
Не
Не знам
Мисля че да
Здравейте !
Направих тази тема за да ви кажа за моето училище !
21 СОУ '' Христо Ботев '' . Преди 2 дни завърших 8 клас и бях в непрофилирана паралелка , защото в 7 клас не си бях взела единия изпит . Училището е много хубаво и класа ми е прекрасен ! Та да си дойдем на думата .. Понеже ние бяхме 13 човека в клас .. а другата година ( 9 клас ) може да няма паралелка ако не дойдат поне още 5 човека .. За това всеки,който не знае къде да отиде или не му се иска да влиза в професионална гимназия , мога само да му препоръчам моето училище и моя хубав класВсички са много сприятеливи .. а учителите - добри
Така чеее хайдееее :*
Последно редактирано от teenagexdramaxqueen : 06-17-2013 на 14:08
да, идете там, нпмг да го духа..
Миличка, 8-ми клас се завършва на 30 юни, не на 15-ти
Миличък .. непрофилираните паралелки завършват на 15-ти юни !
Целувки :*
Ей много време търси да откриеш някоя грешка , а ? Айде Димитринке знам ,че си ти .. просто пишеш от фалшив профил ;д
Нещо си се объркала - нито се казвам Димитър, нито съм от Димитровград.
Не ме карай да ти пускам whois снимка, за да видиш че IP-то ми е от София.
Явно си много разстроена от този така наречен "Димитър", щом го виждаш във всеки човек, който отправи някаква критика към теб.
Разстроено е момичето, като го затапвам![]()
Ей 14 годишен пикльо .. аре не ми се прави само .. ВЕЧЕ ТЕ РАЗКРИХ БЕЕЕЕ НЕ РАЗБИРАШ ЛИ ;Д
Според мен до края на живота си ще наричаш всеки, който ти противоречи, "димитър"
Като цяло имаме голяма разлика във възрастта - ти по зрялост отговаряш на тригодишна
ти си на 15, шаврантийо
Пълна идиотка си.Ужасно изглеждаш в очите на хората, разбираш ли?![]()