- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся някой с който да си чатим и споделяме !!!
Здравейте аз съм момче на 19 години.Тази година завърших и имам доста свободно време преди прекарвах доста време с приятелите от класа но сега някак си вече не се виждаме толкова и на мен ми липсват контактите затова търся просто някой с който да си пишем от време на време.Нямам много приятели понеже съм доста срамежлив а и не обичам да ходя някъде просто ей така за да се напия.Имаше едно момиче с което често излизахме и бяхме близки но когато реших че искам да станем гаджета тя се отдалечи и сега се чувствам още по самотен.Търся си и някое момиче на моята възраст с което да завържем също някакъв контакт.Ако има някой който също се чувства така да ми пише тук на лично или на емайл:ivanpetrov94@abv.bg за да си разменим скайп или ФБ
Сподели какви интереси, хобита и прочие имаш. Хубаво е, ако някой има желание да знае тези неща.
По принцип много обичам спорта и практикувам различни спортове почти всеки ден.Обичам да се разхождам и да гледам филми.Добър слушател съм и обичам да разговарям на различни теми.От време на време играя и някакви компютърни игри
Изглеждаш като най- нормално момчеНе се притеснявай за момичетата.
Успех с търсенето, изглеждаш свястно момче. Казваш, че обичаш спорта, тръгни на тренировки, няма как да не намериш нови приятели.![]()
Здравей!
Ще ти предложа да останеш в този форум или да се насочиш към друг, където потребителите споделят твоите интереси. С течение на времето ще се откроят личности, с които ще се сближиш. По-естествено е, пък и не се чувстваш в позицията на търсещ, както сега. Всичко с времето си!
Утре стискаме палци на Гришата. ; )
Успех!
Успех с намирането на приятели..И аз споделям мнението на julian8787 - със времето ще намериш подходящите за теб приятели, контакти и т.н.
По някакво стечение на обстоятелствата и аз имам свободно време, и ако нямаш кандидати,няма проблем да ми пишеш на Л.С.
И аз обичам да си запълвам времето някак с приятни хора и приятни разговори- все пак ние сме социални същества и за да бъдем нормални, ни трябва комуникацията по между ни.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Щом не си от София никой няма да ти пише айде бегай от тоя форум тъпак !!!
Изглеждаш ми много свястно момче, напомняш ми изключително много на мен. Доста общи интереси имаме. И аз подкрепям мнението на julian8787. Успех и от мен с намирането на сродни душички. В момента имам изпити, и нямам много свободно време, но ако искаш пиши, когато мога с удоволствие бих ти отговорил.
„Човекът - социално животно” Елиът Арънсън
п.п rambo8787, запази си коментара.
Последно редактирано от Shines : 06-24-2013 на 08:02
Няма да намериш решение на проблемите си в интернет. Ако не се вземеш в ръце ще продължаваш да си чатиш с момичета във виртуалното пространство, пред които ще се самосъжаляваш и ще се оплакваш от проблемите си и единственото, което ще постигнеш е да станете приятелки. И всички тези момичета тук, които ти пишат "успех в търсенето" дори няма и да те погледнат ако не можеш да вържеш един нормален разговор лице в лице. Нямаш много приятели, защото сам се изолираш от хората. Какво означава "защото не обичам да ходя някъде само, за да се напия", казваш го сякаш това е единственото нещо за правене като излезеш. О,о Колкото и да са много хората, които намират това за забавление и приятно изкарване, има още поне толкова, които знаят как да си изкарат приятно и по други начини. Ходи на кино, билярд, боулинг, пейтбол, картинг, пикник, разходка в планината, екскурзия за няколко дни до някои друг град и т.н. Това са все неща, които можеш да правиш с приятели. Но ти нямаш такива приятели, защото не общуваш с нови хора. Най-вероятно класа и випуска ти са 2/3 от всичките ти познати. А и ходенето на дискотека не е задължително = на зверско напиване. И ходенето на дискотека не е задължително = на ходенето на чалга. Има много House, Trance, Dubstep, Hip-Hop, Salsa дискотеки или Rock / Metal клубове , където също можеш да си изкараш страхотно и където можеш да се запознаеш с момичета. Докато не се насилиш да прескочиш тази бариера , която сам си си сложил ще тъпчеш на едно място. А си вече на 19 години. От септември ще учиш в университет. И там ще е шанса ти за промяна, ново начало, нови хора. Ако пак се дистанцираш от тях най-вероятно до края на живота си ще си живееш самотен в своята черупка, странстващ из онлайн форуми и социални мрежи ; )
--------------------------------------------------------
klimatronik прочети ми поста още 2,3,4 или може би 100 пъти докато осмислиш написаното. Личи си, че нямаш нищо по-добро за правене от ровичкане из форумите, търсейки за коя дума да се захванеш, за да напишеш "оригинален" коментар и да се изтъкнеш. Коментарите ти са плоски и тъпи, ако си решил да тролваш поне го прави качествено ; )
П.С. Очевидно и rambo8787 има нужда да размишлява още малко над написаното.
--------------------------------------------------------
Вземи поработи малко. Тва учене няма да се изплати само. Приятелите идват с желанието и интересните случки. За 4-те години в тоя форум съм се запознал лично с над 30 човека, които пишат тук. И отделно с куп други в реалния живот. Нагласата "Скучно ми е, айде да станем приятели" е непечеливша.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не се затваряй по форумите,намери просто един твой познат и започнете да излизате,така ще се запознаеш с други хора и ще влезеш в някоя компания.Стига да имате общи интереси де.
Но в никакъв случай не стой в у вас пред компютъра да си чатиш с някого.Времето е хубаво,а и си в такъв период в който трябва да се научиш да общуваш с различни хора.
Ако искаш пиши. Минаха ми изпитите и вися у нас защото времето е гадно :c Поне ще има да си чатя с някой![]()
Здравейте и от мен..Не си единственият,когото е в това положение.Всички завършващи сме така.От сега нататък започва живота ни и е нормално да си леко объркан.Според мен няма нищо лошо да имаш приятели,с които контактуваш в интернет.Не е задължително да си затворен човек,а просто да опознаваш различни хора и мнения.Трябва обаче сам да избереш нещо,с което да се занимаваш,а после всичко ще си дойде на мястото. Пиши ако искаш и успех от мен .. :]]