.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Какво има да спирам? Аз ми предстой за първи път да го направя.И е 100% сигурно, че това ще е първия и последния път! Проблема ми е в този един единствен път.Трябват ми съвети като за начинаещ...

Ходете на някое място, където няма никой за да не ви хванат(например някоя гора). Носете си поне 2 литра вода със вас(после ще разберете защо). Ако искаш по-силен ефект 1-2 минути след тревата изпуши една цигара(ако не стане от 1-вата почвай 2-ра цигара ). Предупреждавам те, че със затапката(горното изречение) може и цял ден да те държи дори и да не го усещаш. Носи очила, защото очите ти кървясват. Пред родителите ти трябва да се държиш нормално, което е лесно. Ако се чувстваш много неспокоен във вас направо заспивай и на другата сутрин няма да ти има нищо.

Cvetana.Staneva според мен винаги трябва да пробваш нещо непознато за да знаеш с какво си имаш работа + той ще ходи с приятели, което означава по 2-3 дръпки на човек (ако са 4 човека). Тази част от тревата, която изпуши няма да му навреди изобщо физически.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си