Здравейте, от доста време имам този проблем и се чудех дали тук някой ще може да ми помогне. Та работата е там, че толкова време чаках да дойде лятото, а когато то дойде, ами... СКУКА. Аз съм на 12 години, по цял ден се чудя какво да правя. Приятелите ми си седят в къщи и играят на компютрите, а когато ги повикам навън- те отказват и продължават да си играят. Моят компютър не е силен и не му тръгват почти никакви игри. Та, както се сещате не всички имат възможност да отидат на море през лятото, така че, просто си седя в къщи. Не играя на компютъра, и няма какво да правя в интернет, а и не ми се седи по цял ден на компютъра. На вън няма какво да правя без приятели и просто ежедневието ми е безсмислено. Гледам как другите 4-5 годишни деца тичат из квартала и се забавляват и ми става мъчно, тъй като аз няма с кого да играя . Въпросът ми е дали знаете как да оправя проблема си и изобщо знаете ли какво мога да правя на този етап, защото лятната ваканция е за забавление, а аз изобщо не се забавлявам .Може и да не съм уцелил темата в която да сложа този проблем, но съм нов така, че ме извинете! Много ви моля да отговаряте на това за да ми помогнете да реша проблема си...