Първоначално написано от
Smrazqvashta
Хем си обещах въобще да не коментирам подобни постове и пак....
Така, да видим дали правилно съм разбрала.
Nqmaznacheniee се намеси в темата, обърна се конкретно към нас и ни пожела да умрем, блъскайки се в някой стълб. Позволи си да коментира какви шофьори сме без да ни познава, а аз не съм сигурна за това дори дали знае етикета за комуникация с други хора. След това, разбира се най-нагло и демонстративно скочи с твърдението, че ни разбира. Тривиално? „Сигурна съм”, че ни разбираш.
И какво следва? Аз трябва да имам желание да обяснявам на този човек, че никога не съм се качвала без екипировка на мотор, така ли? Че съм от хората, които ясно осъзнават опасността от каране на мотор, особено в града, заради трафика и рисковото положение.
Е кажете ми за какъв х*й въобще да се хабя да обяснявам на дребната душица нещо такова, след като той кълне, като див циганин?
FuCKkK13 не знам колко си се возила на мотор, нито колко си запозната, но от прочетеното от мненията ти, ти разбираш от мотори, колкото аз от ядрена физика.
Само ще вметна, че човекът Х може да кара мотор с 50км/ч и при евентуален удар, рязко спиране или т.н. да хвърчи метри напред пред мотора. Съответно едно такова падане може да засегне някой от шийните прешлени и това да доведе до фатален край. Което всъщност потвърждава написаното от koshtramba.
Запомнете. Не бъдете съдници на никого без да го познавате, защото нямате това право.
П.С. Без лоши чувства спрямо никому. Бъдете здрави.