Офф, ама нали точно това ви обясняваме бре. Аз (за другите мотористи тук не знам) Спазвам Шибаните указания, знаци, маркировка и правилник! И няма да излетя от завоя със 150 в населено място, при Ограничение 60 и то на евентуално кръстовище. Точно за този манталитет говорим, аз карам мотор не изтребител и осъзнавам това колко опасно е, ала не мисля, че щом карам мотор съм хванал господ за топките т.е не се правя на тарикат, карам си мирно и кротко, като искам да карам бързо, Сърбия & Македония са ми на по 20 минути, там имат перфектни "магистрали", минавам си границата и се силя там на хубавия асфалт, с по 5 платна във лента..
Но точно това се опитваме да обясним, че има мотористи и мотористи, повечето хора наистина не разсъждават трезво, но не вкарвайте всички под общ знаменател. Баща ми ме е възпитал и научил, как да се държа на пътя, взел съм си книжката без нито една грешка, трупам четвърта година опит вече, имам падания и то много груби, но за сега винаги са били заради други хора, заради чуждата грешка, взел съм си урока, да по трудния начин, но аз какво да направя, че всеки се сили все едно кара 10 родилки, с изтегли води, както казва yakuza__.
И да не кажеш, той обвинява другите, а сам си е виновен...
Извинявай, ама и 3-та пъти, които съм падал злобно от мотор, си спазвах правилника, маркировката и знаците, а също така и правото да съм на пътя, просто много хора в България не са научени да уважават и да пазят мотористите, иначе ние не правим толкова лошо, колкото казват. Стига просто всеки да има едно на ум.
Ох стана много дълго.. В заключение Не сме ние виновни, че ни трепат като пилци, щото да речем, че в България 500 000 карат мотори - от тези 500 000, 300 000 да нямат манталитет е една огромна цифра, но в България се карат 5 милиона коли, да речем, че от тези 5 милиона, едно поне 3 милиона също нямат манталитет, сега иди ми обяснявай, че ние сме по опасни и, че ние правим повече проблеми, при условие, че ако шофьорите на коли ни пазят и мислят за нас (както ние треперим за тях) проблем почти няма да има.