- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е това? Любов или Не?!
Здравейте.
Значи работата е следната.
С моето момиче сме 3 месеца заедно, тя на 16 а аз на 19. Най-дългата ми връзка до преди 3 месеца ми беше 1 месец и половина никога не съм обичал дългите и сериозните връзки. Преди нея последното ми гадже беше преди 1 година и реших че няма смисъл постоянно кат неква '' курва'' да сменям кат носни кърпички и само да гледам да чукам.
Та, това момиче ме промени изцяло но аз направих някой много големи грешки, допуснахме в връзката неща като '' паролите на фб да си ги знаем'' , '' всеки ден разговори по телефона като ненормалници'', '' постоянно заедно където и да е било'' и '' дишане по шията денонощно, кой какво правил кой къде бил''. Та тва почна 1 месец след като почна връзката ни и на втория месец и казах да скъсаме с идеята че ще съм по-добре ако я няма и съм ''свободен''. Но не станха нещата, все да ми липсва и пак се сдобрихме с идеята че ще поправим грешките във връзката, след това минаха 2/3 седмици и почнаха да ми говорят близки каква била тя, какво е правила и тн и че не е за мен да е оставя, и аз отидох на техния разговор и пак и казах да скъсаме и пак същата история. Сега сме добре но въпреки че тя се усмихва и е много добре и заплака когато последния път отидох да и се извиня и да и кажа че искам да съм с нея усещам че е наранена. Не можем да сме заедно у тях или у нас за това вървим в едно хотелче скромничко понякога. Понеделник пак ще идим защото след 1 седмица заминавам за чужбина за 2 месеца, и мислех да влезнем , да и кажа че имам работа за 5/10 мин да ида да взема мечето ( тези големите от 1 метър и нещо) и да ида там с него да и го подаря и след това да правим любов. Но има още 3/4 дена след това да съм с нея и искам да е изненадвам всеки ден с нещо ново преди да си тръгна. И искам предложения, на кино ли да отидем?! ддз просто дайте некви предложения. Нямам все още кола за това не мога да е карам никаде :/
И още нещо което забравих къде да го вмъкна в това всичко.
какво мислите любов ли е? Никога не съм се чувствал толкова щастлив с никво момиче, тя ме кара да се чувствам друг човек и най-важното момиче за мен колкото и глупаво да звучи плакъл съм за нея, за първ път през живота ми за момиче . :/ ( съжелявам че го направих, ( за ''коравите мъже'' го казвам))
Малко е 3 месеца за вас, но за мен е много при положение че никога не съм имал такава връзка.
Мерси за вниманието.
Последно редактирано от rascal_ : 06-22-2013 на 15:08
Отне ми неистови усилия, докато ти прочета обсипаният с грешки пост, но все пак го прочетох!
Дали е любов, ти трябва най-добре да знаеш, но е нещо ново за теб, заради това и ти се струва толкова сладко. Мнението ми обаче е, че ако продължаваш да прекратяваш отношенията Ви без ясна и конкретна причина скоро ще си отново сам "КАТ НЕКВА КУРВА", както се изрази ти.
Първо нараняваш момичето, като прекратяваш връзката ви, а после искаш да я изненадаш! Трябва мнооооооого да се постараеш - едно мече и едно кино няма да стигнат.
Ти си повече жена от това момиче
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако беше истинска любов нямаше да си позволиш да нараниш момичето два пъти без истински доводи. Хората не бягат от връзка при първия проблем или пречка, а разговарят и се опитват да намерят решение заедно. Хубаво е, че смяташ, че тя те променя към по-добро, но за тази цел и ти трябва да положиш сериозни усилия. Иначе адмирации за идята за изненада и подарък, но според мен това момиче заслужава и честност. Трябва да й обясниш какво значи за теб и да й кажеш, че си осъзнал какъв пълен идиот си бил. Но само, ако наистина е така.
Можеше да го спестишАз ви казвам колко е важно това момиче за мен вие ми се правите на интересни, търся отговор в който да има идеи където ще ми помогнат по някакъв начин.
какъв съм или какво съм направил аз си знам.
Мерси за другите отговори. И да , осъзнавам какъв идиот съм бил, признавам си грешките когато аз съм виновния. Сега просто искам да съм с нея и да не е губя
Как ти се правим на интересни? Ти ни казваш колко е важна за теб, а ПОКАЗА ли и колко е важна за теб? На думи вярват само малки, заблудени и наивни дрисли, които не знаят какво искат !!!!!!!
Просто се постаряй да няма трети път и това е. Общо взето няма как да поправиш стореното, целта сега е да не го повтаряш.
Аз пък си мисля, че курварската ти природа напира отвъртре и няма да издържите много дълго заедно.![]()
--------------------------------------------------------