.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Ехоооо,7-ми клас,къде сте??

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от dark_girl Виж мнението
    Ехоооо,7-ми клас,къде сте??
    Мисля, че им е много рано :Д Към септември ще се покажат. Иначе и ти не се тормози още отсега. Почини си през лятото, цяла година ще има какво да правиш, не се напрягай веднага.

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Мисля, че им е много рано :Д Към септември ще се покажат. Иначе и ти не се тормози още отсега. Почини си през лятото, цяла година ще има какво да правиш, не се напрягай веднага.
    Почивам си,просто ми е интересно къде ще кандидатстват другите.

^ Аз сега ще съм седми клас ;д Ти къде искаш да кандидатстваш ?

Цитирай Първоначално написано от sunshine333 Виж мнението
    ^ Аз сега ще съм седми клас ;д Ти къде искаш да кандидатстваш ?
    164 ГПИЕ „Мигел де Сервантес" или иначе казано-1-ва испанска.
    А ти?

Ами аз се колебая между Първа английска и Първа испанска, но ще видим.Имаме цяла година.

Хаахахаха, тва "Имаме цяла година." ми напомня за мен миналата година. Повярвайте, няма да усетите колко бързо ще мине седми клас, пък ако сте такива като мен, дето на магия изкараха математиката с над 5 - МОЛЕТЕ СЕ! Иначе успех ви догодина, може би ще ви е нужен.

Ами аз се колебая между Първа английска и Първа испанска, но ще видим.
    До колкото знам 2-ра АЕГ е по-добра от 1-ва АЕГ.Така знам от приятели,не съм се уверила лично.И все пак между двете избери 1-ва испанска,според мен.

Имаме цяла година.
    По-скоро имаме цяло лято,но ще коментираме повече през учебната година.

Аз ще съм седми клас :Д dark_girl браво за успеха ти аз по бг замалко да хвана 6 :/ по математика тази година започнах с 3 и 2 , но бая се стегнах и завърших с 5 . Учотелите казват , че имам огромен потенциал , ама този мързел ...

thecharmingtwins
    Guest
    Хайде и аз тук. Тоест по-скоро ние , защото сме близначки. И двете имаме 6 за годината и по двата предмета, ама като видях баловете от тая година за езиковите, тия шестици от училище много не ме успокояват. По математика госпожата ни е готина и ще ни подготви добре, но тази по бг е много зле.

Цитирай Първоначално написано от swagit Виж мнението
    Аз ще съм седми клас :Д dark_girl браво за успеха ти аз по бг замалко да хвана 6 :/ по математика тази година започнах с 3 и 2 , но бая се стегнах и завърших с 5 . Учотелите казват , че имам огромен потенциал , ама този мързел ...
    Благодаря.И аз по математика имах двойка и тройка,защото отсъствах.После си ги поправих.

thecharmingtwins-На нас учителите са ни уникални,даже имат чувство за хумор.
    Средният успех на училището в което уча е много висок,около 5,75 по математика и БЕЛ.Даже на олимпиадата по БЕЛ имаше едно момиче,което в 3-ти кръг имаше 6(както и в 1-ви и 2-ри) и можеше да не се яви на изпита.

Много се радвам,че не съм единствената,която пише в темата.
    Последно редактирано от dark_girl : 06-30-2013 на 09:03

Цитирай Първоначално написано от thecharmingtwins Виж мнението
    Хайде и аз тук. Тоест по-скоро ние , защото сме близначки. И двете имаме 6 за годината и по двата предмета, ама като видях баловете от тая година за езиковите, тия шестици от училище много не ме успокояват. По математика госпожата ни е готина и ще ни подготви добре, но тази по бг е много зле.
    Българският е много по - лесен от математиката, радвай се, че поне по математика госпожата ти е добре ;д
    То като дойде нашият ред конкуренцията ще е още по - голяма и от тази година.

То като дойде нашият ред конкуренцията ще е още по - голяма и от тази година.
    Още е лято,няма смисъл от сега да се притесняваме.
    Иначе някой чете ли вече препоръчителната литература?

Мда, аз изчетох 3 книги досега - Йордан Йовков, Елин Пелин и Вазов. :Д
    Не са от най - интересните.

Мда, аз изчетох 3 книги досега - Йордан Йовков, Елин Пелин и Вазов. :Д
    Не са от най - интересните.
    Аз сега ще чета „До Чикаго и назад".Обичам българската литература,предполагам,че ще ми е интересно.

Aз прочетох ''До чикаго и назад '' на Елин Пелин разказите и на Яворов стихотворенията .

Aз прочетох ''До чикаго и назад '' на Елин Пелин разказите и на Яворов стихотворенията .
    Хареса ли ти?

Хареса ли ти?
    Еми да , бива . До чикаго и назад е най-интересна .

Еми да , бива . До чикаго и назад е най-интересна .
    Браво на теб.
    Аз заминавам в средата на другата седмица на море и тогава ще започна да я чета.

Късмет на деца 2000. Ваш ред е

Аз да ви попитам:
    От „Бай Ганьо" в училище само главата „Бай Ганьо у Иречека" ли ще изучаваме?
    Аз започнах тази книга,много ми харесва и ще я прочета цялата.Просто исках да знам.

Аз да ви попитам:
    От „Бай Ганьо" в училище само главата „Бай Ганьо у Иречека" ли ще изучаваме?
    Аз започнах тази книга,много ми харесва и ще я прочета цялата.Просто исках да знам.
    По принцип най-обстойно се изучава тази глава, но е хубаво да се прочете цялата книга.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    По принцип най-обстойно се изучава тази глава, но е хубаво да се прочете цялата книга.
    Да,благодаря ти.Със сигурност ще я прочета.

Какво прочетохте до сега?
    Аз прочетох „Епопея на забравените", „Бай Ганьо" , „Заточеници" , „Българският език" , „На прощаване" и за сега май е само това.

изобщо не се панирайте аз бях 7-ми клас и не ти е нужна 5-тица по математика на всяка цена,е да хубаво е да имаш добра оценка,но и с 4 и малко също се влиза в добри училища като 32-ро и други.късмет на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си