.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 157
    Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city

Смешни случки с непознати

Сетих се за 2 мои случки и си викам чакай да вида дали другите имат...

значи седа си на една пейка и чоплим слънчоглед с един приятел.. и зад мен баба и дядо .. и по едно време дядото : мале чувтвам се на 25
    бабата : и ся ако ме зарадваш както когато бехме на 25
    дядото : бързо у нас

и ние с пича се размазахме от смях :Д

друга случка ...
    върва с едно момче и едно момиче и по едно време пред нас има една бая хубава кака .. и аз викам на момичето до мен : мале как ще те чукам ... И какичката от пред се обръща и ме поглежда странно И аз викам и теб како и тя се хили и си продължи по пътя

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Първото ме разби, заклевам се!

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Тази година като се прибирах от училище и едно момиче ме спира:
    -Здрасти.
    -Здрасти. (отговарям й така учудено защото не я познавам)
    -Знаеш ли на къде съм тръгнала?
    -Познаваме ли се?
    -Айде недей да се правиш де.
    -Съжалявам, но мисля че не се познаваме.
    -Познаваме се. (сякаш се опитва да ме разубеди) Та тръгнала съм към леля. Нали се сещаш коя е.
    -Ами съжалявам, обаче ми се струва че и нея не познавам.
    -Е как да не я познаваш...
    -Ами...
    -А какво е това. (Забеляза че нося кадастрон)
    -Кадастрон.
    -И за какво ти е това нещо.
    -За един проект.
    И в същото време покрай нас минава един съсед и тя само.
    -А чичоооо!
    Щеше да му се хвърли на врата. И съседа само ме гледа

И аз си тръгнах.
    I'm beautiful in my way....

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Първото ме разби, заклевам се!
    I'm beautiful in my way....

Град
    Пазарджик city
    айде бе , никoй ли няма нищо странно с непознат ?

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Един път за училище исках да се огледам в някое огледалче.Спирам се на малките огледалца на една кола.Оправям си се,гледам си се( ) и изведнъж се извъртам-в колата ме гледа някъф пич.И аз почвам да се смея и му казвам:Извинете,извинете!А той:А не,не!Спокойно,гледай си се

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Олеле аз имам ужасно много, но не са толкова интересни, колкото твоитее

Град
    Пазарджик city
    Разказвайте ,, колкото и да не сa смешни нека да споделим малко неловки моменти :Д

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Един ден си вървя аз по центъра и се кефя на живота, но по едно време видях, че маратонката ми е развързана и рязко се спрях и се наведох да си я завържа. Обаче не съм знаела, че много близо зад мен върви един пич. Той явно не е очаквал така рязко да се спра и се заби в дупето ми, събори ме, падна и той отгоре ми... Хубаво се отъркаляхме пред целия град и на всичкото отгоре си обелих носа...
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Супер фен Аватара на Exothermic
    Една вечер сме седнали с една приятелка в някаква квартална градинка и се записваме как пеем песни на Кокоша глава, Акащи джуджета и Черно фередже. През две пейки имаше някакъв старец на около 60 години. Както си пеехме по едно време застана до нас и започна да рецитира с чувство.
    " На тебе ти е лесно ... с путето тесно - питаш ли ме мене с хуя до колене?!" И ние се цепим от смях и той реши да продължи с " Баща ми е кондуктор, кондуктор съм и аз, билети дупчи тате, жените дупча аз."
    Явно му беше дошла музата покрай това, което пеехме.

Друг път се разхождам с приятели покрай НДК и няк`ъв от тези, които опъват нещо като сергии до пейките ме замери с нахапана ябълка и се радваше много от селската си постъпка, само дето не знаеше, че точно преди това бях си купила гърмящи лукчета, та като запратих едно към него и то гръмна, подскочи уплашен. Въобще не очакваше действие от моя страна.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    Пазарджик city

Стоя си на 1 пейка и един идва..той беше малко луд...и ми вика:

-Аааа,джуджетата ядат салам съъъс руска салата и не ме слушат...викам му набии ги тогава
    -А добре,ще ги набия!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Град
    Пазарджик city
    Цитирай Първоначално написано от Sc0RcH
    Стоя си на 1 пейка и един идва..той беше малко луд...и ми вика:

-Аааа,джуджетата ядат салам съъъс руска салата и не ме слушат...викам му набии ги тогава
    -А добре,ще ги набия!

Да не си се гледал в огледалото бе

шегичка беее

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес говорих 5 минути на една жена в магазина какво бельо искам да ми купи, какво харесвам и какво не. Чак когато се обърнах да й подам това, което си бях избрала видях, че това всъщност не е майка ми. Голям срам.

Наскоро пъл в Кауфланд докато слагах нещата в количката, видях, че баща ми е сложил и някакви други неща, които въобще не ни трябват. За това аз старателно ги извадих и ги върнах на мястото им. По погледите на мъжа и жената, които дойдоха разбрах, че тази количка май не е нашата.

Като цяло доста съм разсеяна в магазините и там ми се случват гадни неща.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ооо аз имам една велика изцепка
    С една позната предишния ден бяхме на макдоналдс и видяхме една кутия цигари на една маса,гледаме гледаме никой не идва,имаше и запалка и излязохме ние и седнахме на масата и гледаме кутията наполовина пълна и тя я взе и след тва до края на деня и виках джепчиике.
    На другия ден тръгвам за даскало и гледам едно момиче ама страшно много прилича на нея в гръб,аз съм зад нея и си помислих че е тя и викам чакай да я стресна и отидох до нея,хванах я и и викам ей джепчиике и в този момент това момиче цялото пребледня обърна се и видях че не е моята позната,а тая направо щеше да и изкочи сърчицето почнах да викам ааа извинявам се,помислих че сте една позната много съжалявам....ама милата ако ме види друг път ще избяга
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на shadows92
    Един път си слизам по един от подлезите на НДК и ходя с едни 10см токчета , виждам едно много сладко момче да се качва по стълбите и аз да го загледам, забравих да гледам къде ходя и тъкмо се разминаваме нали аз на долу той на горе и се спъвам и тръгвам да падам обаче първата ми реакция е да се хвана за нещо и му се увисвам на врата и си чупя токчето и така седя 2-3 минути докато се осъзная а той горкия целия се вцепенил не знае какво става Извиних му се посмяхме се и отидох да си купя обувки

Всеки ден минавам по една улица, на която са засадени дръвчета до тротоара. Един път обаче аз вървя и до мен крачи някъв много як пич. И аз разбира се, започнах така да го изучавам.. И както така си гледам, изведнъж се блъскам в едното дърво.
    Тогава ония се обръща и се захилва :
    Гледай къде вървиш..
    ..Все едно само е чакал момента

И аз нали.. кво да кажа - Мии добре..
    Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    I learned the three words that describe life:
    IT GOES ON

момиче!

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    1-ва историйка : )

Значи стоим си с моята приятелка на една пейка пред вкъщи и изведнъж някакви бабка и дядо ( съпрузи, на около 70 години) си вървят по тротоара на главната улица . Изведнъж спират посредата на улицата и бабката вика :
    - Абе , ей , дудур , къде отиваш бе в на баща ти хуя или в на майката ти путката ?
    - В на майка ми путката отивам - вика дядото ..

2-ра историйка : )

Имаше една голяма буря и аз бях на центъра . Хората се бяхме събрали под навест , защото имаше бая дъжд , вятър , гръмотевици и т.н. Изведнъж една табела на име "Пиле на грил" ( табелата си беше бая големичка ) , падна върху някакъв клошар , малко се замая и вика :
    - А то много голяма буря , бе ей ..

3-та историйка : )

Днес се прибираме от Златни Пясъци към моя град и нали минаваме през центъра . Бях си отворила прозореца до долу , баща ми кара и изведнъж от вънка се чу за миг :
    - Пърленките са готови бе !
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Оооо.. мойте са толкова многоо. Най-често ми се случва когато съм ядосана, някой пич от спряла покраймен кола да ме гледа настоятелно и да ми се усмихва. При което, ако съм ядосана докато минавам покрай него се навеждам леко към него, усмихвам се и с най-злобния глас ,който мога да извадя го питам "Кво ме зяпаш бе?!" ,при което почти винаги има отговор нещо от сорта на "аааа извинявай ама си хубава " или "Ами струваш ми се приятна аз съм.. " Или пък най-много обичам да ходя по улицата да си мисля нещо..естествено със тапите в учите, да не гледам къде ходя и когатъо мине риятно изглеждащо момче, коетоме загледа СЕ ПЪВАМ някъде..и от незнание какво да правя.. започвам да се хиля като нередовна..

Град
    Lunataaa
    Доста кофти случка:бях у една приятелка и нейното гадже беше там.Не го познавах момчето,запознахме се,но не си разменихме много приказки.По едно време мойта приятелка вика че трябвало да прави таратор и няква супа.В готвенето не ме бива за това предложих да й помогна с таратора-това го мога.Правя го,слагам караставици,орехи,както си е редно.Сядаме да го опитаме,по едно време момчето вика "в тоя таратор какво има" и аз обяснявам-краставици,мляко,копър,оре и...и пича само като направи една физиономия "кво,орехи!?!?!?!" оказа се че е страшно алергичен към ядки,от което може да умре.1 месец след това му се извинявах станахме и доста добри приятели след това.

Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Оооо.. мойте са толкова многоо. Най-често ми се случва когато съм ядосана, някой пич от спряла покраймен кола да ме гледа настоятелно и да ми се усмихва. При което, ако съм ядосана докато минавам покрай него се навеждам леко към него, усмихвам се и с най-злобния глас ,който мога да извадя го питам "Кво ме зяпаш бе?!" ,при което почти винаги има отговор нещо от сорта на "аааа извинявай ама си хубава " или "Ами струваш ми се приятна аз съм.. " Или пък най-много обичам да ходя по улицата да си мисля нещо..естествено със тапите в учите, да не гледам къде ходя и когатъо мине риятно изглеждащо момче, коетоме загледа СЕ ПЪВАМ някъде..и от незнание какво да правя.. започвам да се хиля като нередовна..
    я качи 1 снимка да видим наистина ли си такава неземна красавица, каквато се изкара ...

Цитирай Първоначално написано от monster123
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    я качи 1 снимка да видим наистина ли си такава неземна красавица, каквато се изкара ...
    Първото което е..не съм толкова красива колкото необикновенна. Ако видиш девейче облечено по разллично от другите няма и да го зяпнеш? Не мисля ,че е много уместно да качвам снимки по форуми иначе с удоволствие

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз па искам снимки. По ника ти смятам, че си една дебеланка от съседния клас и може и зарди тва да те зяпат

Aз не се сещам в момента...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Аз па искам снимки. По ника ти смятам, че си една дебеланка от съседния клас и може и зарди тва да те зяпат

Aз не се сещам в момента...
    Ами.. виж, не мисля, че е редно да разпространявам каквито и да е било снимки точно в този сайт. Не мога да те спра да мислиш ,че така изглеждам ,след като не си ме видял. Не мога да направя точно тук нищо за да опровергая това ,че съм демела и грозна

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Веднъж с баща ми бяхме до магазина и вътре имаше някакъв мъж, който в гръб адски много приличаше на баща ми.. и аз го хващам за ръката и му казвам "Трябва ми лакочистител!".. след което той се объна, видях, че не е баща ми и веднага почнах да му се извинявам.

С една приятелка бяхме до мола.. и нали ескалаторът за надолу се разминава с този за нагоре.. и тъкмо се разминаваме с някакъв пич и той ни направи "дък фейс".. и двете веднага почнахме да се хилим като ненормални и от негова страна последва егати физиономията.

Иначе мнооого често ми се случва да се оглеждам в прозореза на някоя кола и отвътре да ме гледа някой.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си