.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от r.i.v1995 Виж мнението
    "kazah ti ... obi4am da me obi4a6 za6toto i az te obi4am, no iskam da sme fr"

След като получих този отговор от нея, реших, че е невъзможно ако ме обича да иска да сме само приятели. Ще трябва да продължа напред и да приема, че всичко е свършило.
    "обичам да ме обичаш" - колко егоистично! И тя не знае какво иска.... Според мен решението, което си взел след този неин отговор е напълно правилно. Не се ядосвай повече в крайна сметка има и други момичета Продължи напред и се поучи от грешките си
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Здравейте отново. Минаха 2 седмици от пускането на темата и реших да споделя как се развиват нещата. Ами тя скъса с него и в момента е нещо като сама. Много ми е интересно, защото още се виждаме и то често, но все едно е на настроения - често се държим като гаджета, но друг път само като приятели и това ме убива, защото искам да бъда с нея, но тя не ни възприема за гаджета сякаш. Казва ми, че не може да се държи сякаш нищо не е станало и, че "не може да си прости". Когато сме заедно се поотдръпва понякога, понякога ме гледа странно, когато и кажа нещо мило и т.н. Чудя се дали вече всичко е свършило, защо се държи така и дали трябва да се примиря, че повече от приятели няма да бъдем.

П.С. от 2 седмици не е и с него

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си