.

Виж резултатите на анкетата: били ли сте изнасилвани?

Гласували
842. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

67 7,96%
  • Не

775 92,04%
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 320

били ли сте изнасилвани?

били ли сте изнасилвани? аз лично да . Един ден беше кам 11-12 часа и се прибирах от дискотеката по-рано. Живея на захарна фабрика и за да се прибера трябва да мина през малката циганска махала. Е обикновено не ме е страх ,но в този ден малко ме достраша . И така от един ъгъл излезе некакаф мъж и никой не ми помогна. Като казах на майка ми тя се паникьоса. За радост не бях бременна и продължих живота си. Но никак не беше лесно да продължа ей така. На 15 съм , а майка ми като ,че ли ме мрази . Чувстаам се ужано сякаш аз съм виновна. Приятелите ми ме зарядаха . И сега съм сама. Не искам да се самоубивам. Но трябваше да го разкажа на някой. Съжалявам ако темата не е на мястото си. или ако съм ви станала досадна.
    Дори живота да не струва, той пак трябва да се изживее.

Град
    Paradise

Препоръчвам ти да идеш на психолог. Може да ти помогне, а и ще поговори с теб. Майка ти надали те мрази, просто е шокирана и се чувства неловко покрай теб. Защо мислиш, че те мрази...по - различно се държи или?
    Оф, тоя свят стана адски гадно място за живеене...

O milata,tova e ujasno!sega 6te ima6 rana za cql jivot No moje6e i da e po-lo6o,kakto ti kaza pone ne si bremenna.. e ne ostava ni6to drugo osven da pojelaq na toq kreten da pykne
    Trust Me anything u can do, I can do better than u !!

Град
    In Devil's Castle
    не съм,обаче ме е страх да се прибирам сама точно поради тази причина...
    someone else...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Това е наистина ужасно
    Не са ме ... и разбира се не го искам ..
    и аз така като Ivalinka .. мн мразя да се прибирам сама .. и то по тъмно .. абе ужаасссс
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

не съм .. нямам и такова намерение + че няма да стане не се давам лесно
    а ти защо го разгласяваш тва из нета ?
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Град
    София
    Аз съм от Западен парк, ако имаш нужда да поговориш с някого, съм насреща-живеем близко. Пиши ЛС, когато искаш можем да излезнем.

Не са ! Но са се опитвали.... Когато бях в 4ти клас се прибирах в нас към 4-5ч. следобяд...И понеже живеех на 3тия етаж,асансора не спираше на нашия етаж и се качвах по стълбите...ТОгава някъв мъж ме спря по стълбите и започна да ми разправя ,че бил лекар и минавал по апартаментите да изследва малките деца за някаква болест....Каза ми да си разкопчая блузата и аз вече светнах за какво става въпрос и почнах да крещя за помощ.Тогава той почна да ми казва "Спри да викаш,искаш ли да ти покажа нещо,много ще ти хареса?" Но аз почнах да викам още по-силно и той избяга...Добре,че избяга,защото никой не беше чул виковете ми и никой не излезе от някой апартамент...После сигурно 1 година не можех да го преживея и ме беше страх да се прибирам...
    Изнасилванията не стават само ппрез ноща...както виждате може и да ви се случи посред бял ден...така че момичета пазете се !
    Schranz music is my world !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от schranz
    Не са ! Но са се опитвали.... Когато бях в 4ти клас се прибирах в нас към 4-5ч. следобяд...И понеже живеех на 3тия етаж,асансора не спираше на нашия етаж и се качвах по стълбите...ТОгава някъв мъж ме спря по стълбите и започна да ми разправя ,че бил лекар и минавал по апартаментите да изследва малките деца за някаква болест....Каза ми да си разкопчая блузата и аз вече светнах за какво става въпрос и почнах да крещя за помощ.Тогава той почна да ми казва "Спри да викаш,искаш ли да ти покажа нещо,много ще ти хареса?" Но аз почнах да викам още по-силно и той избяга...Добре,че избяга,защото никой не беше чул виковете ми и никой не излезе от някой апартамент...После сигурно 1 година не можех да го преживея и ме беше страх да се прибирам...
    Изнасилванията не стават само ппрез ноща...както виждате може и да ви се случи посред бял ден...така че момичета пазете се !
    Да ти кажа случая ми е много познат, не знам на колко си години но преди близо 2-3 години чувах за един изнасилвач който изнасилил едно момиче което било на 13, казал му че е приятел на баща й, казал и също, че е лекар и иска да и направи преглед, цялата случка се е развила точно в един вход на блока в който живее момичето.Въпросният мъж май казваха, че се казва Кристиян или нещо с К беше, с бяла коса, възрастен към 50-60 годишен, от София е но не са успели да го осъдят .

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Да ти кажа случая ми е много познат, не знам на колко си години но преди близо 2-3 години чувах за един изнасилвач който изнасилил едно момиче което било на 13, казал му че е приятел на баща й, казал и също, че е лекар и иска да и направи преглед, цялата случка се е развила точно в един вход на блока в който живее момичето.Въпросният мъж май казваха, че се казва Кристиян или нещо с К беше, с бяла коса, възрастен към 50-60 годишен, от София е но не са успели да го осъдят .
    На 18 съм...значи цялата случка е била преди 7 години ...Не го знам как се казва...но доколкото си спомянм не беше на повече от 30-40години(не беше с побеляла коса)....Беше с някво лекарско куфарче....Напрао точно на лекар се беше напраил ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    На 18 съм...значи цялата случка е била преди 7 години ...Не го знам как се казва...но доколкото си спомянм не беше на повече от 30-40години(не беше с побеляла коса)....Беше с някво лекарско куфарче....Напрао точно на лекар се беше напраил ...
    Може да е някакво съвпадение или може да съм се объркала за възраста, обаче случая е абсолютно същия

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Да, имало е опити .. И не веднъж съм бягала или съм се опитвала да се измъкна по някакъв начин от педофили. Имаше период, в който ме беше страх да изляза от нас дори за да отида до магазина ....... А сега ме е страх от всеки един мъж на улицата и се чувствам като параноичка .. Хората, с който излизам не могат да ме разберат за съжаление ..
    Но за щастие всички опити бяха неуспешни.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Може и да е същия...и да не си е сменил репертоара...ГОлеми гадове има...БТВ тва в кой квартал се е случило ?

Град
    София
    Може и да е същия...и да не си е сменил репертоара...ГОлеми гадове има...БТВ тва в кой квартал се е случило ?
    В това не съм сигурна, може да е Люлин или Младост, не съм сигурна.

Аз една година посещавах психолог. Но той много не помогна . Преди постянно излизах сега излизам само за да отида на училище . Не оставам до късно и майка ми ме взима. Много ме е страх. Всяка вечер в продължение на година сънувам само кошмари.

Цитирай Първоначално написано от zizi_bizi
    Аз една година посещавах психолог. Но той много не помогна . Преди постянно излизах сега излизам само за да отида на училище . Не оставам до късно и майка ми ме взима. Много ме е страх. Всяка вечер в продължение на година сънувам само кошмари.
    Представям си какво ти е ...Аз едвам го преживах ,дето мойто беше само опит и бях детенце на 11год...Няма смисъл да не излизаш....изнасилването може да стане навсякъде и по всяко време...По-добре си намери някой който да те изпраща до вас... Не си струва да се затваряш в къщи сама,заради някакви гадове...

Благодаря на всички. Имам нужда от съвет. Баща ми днес се обади. Той живее в Германия. Там има фирма. Каза ,че е купил къща и иска да се преместя при него. Но не искам да оставям мама сама. Само че тя казва ,че и за мен ще е по добре. И не знам какво да направя. Съвет?

Град
    Paradise
    Мен ако питаш, иди. Там не е като в България. По - спокойно е и полицията си върши работата. А и щом дори майка ти мисли, че така е по - добре за теб...

ama nqma garanciq 4e i tam nqma da se sly4i,takiva ni6tojestva za sajalenie ima navsqkade...
    Trust Me anything u can do, I can do better than u !!

Това,което ти се е случило,е ужасно. Според мен е по-добре да заминеш при баща си. Ще бъдеш на ново място,което няма да ти навява лоши спомени около случката и ще започнеш живота си на чисто.

Не съм била изнасилвана,но е имало няколко опита.

аз пък на морето срещнах един подобен ,не ме изнасили защото майка ми дойде да ме потърси навреме иначе стреса е голям... и аз ти препоръчвам един добър психолог на мен ми помогна да го преживея..

Град
    София
    Боже Господи, само като ви чета и настръхвам човек направо да не излезне сам от вкъщи, не се знае кога ще стане гафа

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Не са,нямало е опити и дано да няма..По принцип не се прибирам сама,приятеля ми ме изпраща до някаде и после с кола..Все пак е имало случаи да се прибирам самичка,по тъмното..Страх,не стра..няма какво да се прави..
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Значи решено. Благодаря за съветите ви. Говорих с баща си. И наистина ще е по-добре ако замина. Наистина съм ви признателна. Но имам една идея. От тези мнения разбрах ,че има много опити. ние момичетата сме слаби. С по крехка психика. Защо да не направим клуб или просто да направим нещо за да може момичета като мен и въобще всички страхуващи се да пишат споделят и т.н. Пишете ако сте съгласни. И попринцип пишете.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Здравей!Не зная какво е ,не съм го преживяла, но достатъчно успявам да си представя :# Нещо много много страшно ми се струва :# Много съжалявам и се надявам този гад да си плати ,макар че не е само един.
    Моят съвет е да отидеш наистина в Германия /аз също не съм в България/ и тук наистина е не се чуват такива случаи.Там ще ти е по-спокойно и ще ти помогне малко поне да забравиш случилото се /не да го изтриеш напълно може би ,но все пак/.Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си