- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добра приятелка
Постави се на нейно място. Как би се чувствала, ако родителите ти не те пускаха никъде, а ако случайно ходиш някъде, баща ти те следва? Но пък за сметка на това твоите приятелки ги пускат навсякъде и даже ти се подиграват заради положението, в което си, макар че това изобщо не зависи от теб.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако аз съм на нейно място ще говоря с родителит ми, ще им кажа, че вече съм достатъчно зряла и искам сама да ходя навън с приятели и, че могат да ми имат доверие.
А за "обиждането", което не е обиждане, а по-скоро закачки, като например : " Ели, баща ти е много страшен" или "Ели, баща ти ходи като охрана след нас" или "Ели, баща ти те наблюдава от съседната маса" (бяхме седнали да ядем и той естесвено дойде, седна на 2 метра от нас и ни наблюдаваше как ядем) или "А, Ели, баща ти е тука да наблюдва фотографката да не те отвлече" (правиха ни снимки на целия клас пред училище и баща й си беше отворил прозореца на колата и ни наблюдаваше + тва беше единственият родител
)
Aз бих ги приела с чувство за хумор и самоирония...не бих се обидила или нещо...
Също така искам да добавя, че момичетата, с които се сближих тази година, са много забавни, много ми е приятно с тях и имаме доста по-сходни интереси и предпочитания отколкото с Ели, но на нея бих споделила неща, които на друг не бих казалаТя ме познава много по-добре от тези момичета, както и аз нея, много често се караме (за възможно най-тъпите неща), но все пак се обичаме....Не искам да го разруша това приятелство просто ей така с лека ръка
ПС:Стана по-дълго от колкото очаквах и отново се извинявам за грешки
ПС2: Ели е най-добрата ми приятелка, ако не разбрахте![]()