.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Ако ти беше най-добра приятелка, нямаше да се държиш така с нея. Очевидно на нея не й е приятно да правите разни подмятания относно родителите й. Просто спрете. Ако наистина искате да си запазите приятелството с нея, де. Ако толкова ти е писнала, продължи да си излизаш само с другите момичета.
    А и съм сигурна, че приятелката ти се е опитала да говори с родителите си на тази тема, но явно не е имала голям успех.
    Запитвала ли си се, защо баща й се държи по този начин? Не казвам, че това поведение е нормално, но може би някога на приятелката ти/на баща й/близък на семейството се е случвало нещо ужасно, и идвайки с вас навсякъде, да се опитва да предотврати бъдещи инциденти.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Ако ти беше най-добра приятелка, нямаше да се държиш така с нея. Очевидно на нея не й е приятно да правите разни подмятания относно родителите й. Просто спрете. Ако наистина искате да си запазите приятелството с нея, де. Ако толкова ти е писнала, продължи да си излизаш само с другите момичета.
    А и съм сигурна, че приятелката ти се е опитала да говори с родителите си на тази тема, но явно не е имала голям успех.
    Запитвала ли си се, защо баща й се държи по този начин? Не казвам, че това поведение е нормално, но може би някога на приятелката ти/на баща й/близък на семейството се е случвало нещо ужасно, и идвайки с вас навсякъде, да се опитва да предотврати бъдещи инциденти.
    1.) Повярвай ми - не е говорила с тях...Аз съм ходила на гости с преспиване доста пъти у тях и те (Ели и родителите й ) въобще не си говорят (като изключим посредствените 'Как мина в училище' и 'Ела на вечеря'. Тя има и брат, който е на 22 години, играе 24/7 на WoW, няма работа, никога не е работил и баща им го кара на лекции...

2.) Не си ме разбрала правилно - аз не я 'обиждам'. Просто, когато сй казват тези шеги се смея (защото ми е смешно, честно казано ) , но след това казвам нещо от рода на 'Ее, стига де момичета, не е така' и я гушкам примерно...

3.) Това с инцидента ми е ка сюжет на латиноамериканска сапунка .... не мисля, че е така, ако баща й наистина не е мафиот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си