- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ♥♥♥♥паста за зъби♥♥♥♥♥♥♥
здравейте,кажете каква паста за зъби изоплзвате и ми пратете снимки на такива пасти ако сте доволни от тях /за избелване ако може/ вече мн се обърках и не знам каква да използвам
сега съм със някаква на colgate ! изпращайте и пишете цената ..е ако са някакви от 8-10лв. няма да си ги купя но дано са евтинки
МЕРСи ПРЕДвАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!♥♥♥♥![]()
![]()
Придържам се към Colgate MaxWhite и я редувам с MaxFresh, доволна съм. Ако искаш да си избелиш зъбите обаче, с тях няма да стане. Моите са достатъчно бели, имам предвид- просто ги поддържам с тези пасти, а не ги ползвам за избелване.
ахах не знам защо, ама от тия сърца си помислих за някви хора, които обичат пасти за зъби и се сетих как аз като малка редовно си похапвах от моите с вкус на ягода :ДД
иначе всички пасти на пазара са горе-долу един дол дренки, няма как да ти се избелят зъбите от тях.
http://www.balevbiomarket.com/kozmet...-ot-bilki.html
Такава е моята и съм много доволна. 10 лева е, но е био, а и мирише много хубаво.
На Tiande много ги хвалят. Смятам да ги пробвам.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.