.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Чакай малко, къде написах, че не ми се отразява добре? Всъщност нямам нищо против него, но на повечето хора просто не им допада идеята да се тъпчат, сещаш ли се. И не, определено не мога (пък и не искам) да се насилвам и да си изяждам цялата храна, при положение, че обичам големи салати преди основното и това определено ми пълни корема, стигало се е и до гадене. Не казвам, че няма да се отрази добре, особено на такива, склонни към диабет, с проблеми с инсулина и тнт, но ако човек си е свикнал да яде по малко и си разпределя храната на няколко равномерни порции през деня и с това се чувства добре, защо да не си продължава така? Хората са казали, че това, което работи, не се пипа. Който пък си го кефи - нека фаства, аз за себе си съм избрала да не се тъпча излишно с храна за кратък период от време. Приложимо е при някои ситуации, но за постоянно, поне при мен - не. Човек трябва сам да прецени за себе си какво му се отразява най-добре, а не да се ръководи от статии и философи по интернет, които ти казват кое е правилно и кое не.
    Е ти си си преценила за себе си,но ти имаш проблеми с КАЧВАНЕТО,а тя със СВАЛЯНЕТО на килограми.. Фастинга е здравословен,полезен и ще постигне целта си дори със същата храна и същото движение само като си промени и се ограничи в определен прозорец ще стопи ,няма начин просто. Опитът ми е голям и с двата типа хранене и мога да ти кажа,че фастинг>билдърско хранене,освен ако не си 150 кила бодибилдър и трябва да ядеш по 8-10 хиляди калории,надали този случай е такъв,нали

чак прасе не съм ... и не си мислете , че е заради море , защото на море не съм ходела от 4 години защото нямаме никакви пари . На мен най-големия ми проблем винаги е бил бедрата ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си