.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от gummybearss Виж мнението
    Ами може да звучи смешно ,но ми харесва някойя друга снимка, харесва ми някоя друга публикация..и това от скоро. Имам чувството ,че го прави нарочно за да ме боли, да ми е гадно, но се питам едно ;д.. нали щеше да заминава,а така като гледам още не е ;д... ХАХ .. глупачката си е глупачка ,,,

Прави го нарочно, не му се връзвай въобще!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Случи се нещо досста интересно и това ме отказа тоално от него

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от gummybearss Виж мнението
    Случи се нещо досста интересно и това ме отказа тоално от него
    Ако искаш може да споделиш Но се радвам, че си се отказала тотално от него, това е най-правилното в случая
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Ами това с харесванията също ми е позната история.Прави го за да има отворени врати,в случай че му скимне,че иска да се видите.Те знаят,че сме наивни и само няколко думи ни стигат за да се излъжем отново.При мен беще абсолютно същото..снимки,публикации и т.н. докато в един момент просто не спря .. :] и този период ще премине..Горе главата

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Абсолютно нарочно го прави както са ти казали, просто ти рови в раната, усеща, че си почнала да го превъзмогваш и иска да напомни за себе си. И обикновено така става, дънят се грандиозно с нещо и това прелива чашата. Ако искаш разкажи както стана

Не си заслужава да продължаваш да мислиш за него.Личи си от всякаде че е пълен използвач.А щом си намерила човека който те обича и цени какво по-хубаво от това може да ти се случи!Продължавай напред,а този го устави да си разиграва някои други момиченца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си