.
Отговор в тема
Страница 10 от 29 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 760

Hybrid View

То ми е около 25 - 30 мин. в градския, ама до спирката от нас е на 15 мин. ии .. Off дано тези в новия ми клас са някакви печени

Хайде и аз да си кажа за пътя. 10 минути от нас до спирката, после 2 спирки с автобус и 10 с трамвай. По-малко от час едва ли.
    А знаете ли кои смени ще бъдем, защото ако зимата сме сутрин - умирам.

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от RainyMood Виж мнението
    Хайде и аз да си кажа за пътя. 10 минути от нас до спирката, после 2 спирки с автобус и 10 с трамвай. По-малко от час едва ли.
    А знаете ли кои смени ще бъдем, защото ако зимата сме сутрин - умирам.
    Ти кажи на 4-ти какво е станало. Инак, дамата, която ме записа ме остави в пълно неведение ... Ни за учебници, ни за смени нещо каза, само аз си подавам последния документ (бях забравила някои неща и се връщах) и тя ми вика - заповядай на 16 септември Аз я изгледах тъпо за секунда и си излязох.

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Ти кажи на 4-ти какво е станало. Инак, дамата, която ме записа ме остави в пълно неведение ... Ни за учебници, ни за смени нещо каза, само аз си подавам последния документ (бях забравила някои неща и се връщах) и тя ми вика - заповядай на 16 септември Аз я изгледах тъпо за секунда и си излязох.
    Ох, да. Аз вече съм се настроила за моето си училище и изобщо не мисля за 4-ти.
    Вярно, че тази година започваме на 16-ти.
    Доколкото знам, трябва да има някаква родителска за осмокласниците в началото на септември, но може и да бъркам.

И аз мисля, че ще има, сигурно просто ще съобщят по телефона. Иначе много искам да почне годината, ма то тва май е само временно вълнение и до декември сигурно вече ще ми е писнало

познати в 127? АЕ+НЕ+БЕЛ+И

Абе хора кога излзиат резултатите от 2ро класиране и до кога трябва да се подават документите за записване, че вече тотално се обърках с тия дати

Излизат на 4ти и записването е от 05.07 до 08.07, без 06.07 и 07.07

Аз ще пътувам 25 мин. с един автобус, 5-10 мин. с трамвай и после още 20 мин. с друг автобус.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Аз забравих да кажа за себе си :Д 15 минути с автобус и около 10 пеша, ако ме приемат по първо желание, ако не, пак същата работа, само мястото е различно.
    Иначе добре се движи темата, 11 страници ^.^

Аз за транспорта не мога да кажа с точност, тъй като тролеят минава покрай СУ, а там, да го ева, винаги има некво шибано задръстване, да го ева. Ама да кажем 2-3 минути, докато ида до спирката, 20-25 минути път, 5 минути вървене от спирката до училище, а ако включим и чакането на тролея да е 3-5 минути, значи общо стават около 40 минути. Долу-горе съм добре.

Е аз си оставам в същото училище в общообразователна паралелка,защото на изпита по математика имам 2-ка и нямам право да кандидатствам никъде,но нали след 8 клас има преравнителни изпити и,ако имам хубави оценки мога да кандидатствам другаде ?

Можеш. Езиковите не правят прием след осми клас. На теория е възможно да се влезе, но само ако е останало някое празно място и си вземеш приравнителния изпит по езика, което е ми се струва (поне на мен) почти невъзможно, ако досега никога не си го учила или имаш много пропуски. Иначе някои професионални гимназии приемат след осми клас. Също и някои други училища имат паралелки с технологичен профил (туризъм, предприемачесто и т.н), изкуство или непрофилирани. От друга страна аз говоря за София, така че е най - добре сама да провериш в сайтовете на училищата, които те интересуват как стоят нещата. Ако няма такава информация им се обади. Паралелките за прием след осми клас не изискват приравнителни изпити, но ако е паралелка с прием след 7-ми, в която се е освободило място, тогава трябва да държиш.

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Можеш. Езиковите не правят прием след осми клас. На теория е възможно да се влезе, но само ако е останало някое празно място и си вземеш приравнителния изпит по езика, което е ми се струва (поне на мен) почти невъзможно, ако досега никога не си го учила или имаш много пропуски. .
    Ще ме извиняваш, ама адски песимистично мислене имаш. Има ли желание, има и начин.!

Иначе има професионални гимназии, които изискват приравнителни изпити по БЕЛ и Математика.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ще ме извиняваш, ама адски песимистично мислене имаш. Има ли желание, има и начин.!

Иначе има професионални гимназии, които изискват приравнителни изпити по БЕЛ и Математика.
    Има начин, ама много трудно. В езиковите рядко се освобождават места и трябва да си се скъсал от учене, за да можеш да си вземеш приравнителния. Възможно е, но трябва много късмет и ужасно много усилия.

Цитирай Първоначално написано от eli23 Виж мнението
    Мислите ли, че с бал 32,450 си заслужава на 3 класиране или е твърде рисковано...????
    На мен ми се струва много рисковано, но аз почти винаги играя на сигурно. Виж като излезе статистиката колко ти е разликата и сама прецени дали си струва.

Второ класиране излезе за всички молещи се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как пък разбра и има ли некъв шанс да видя всички, които са се явили на второ класиране къде са приети?

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Как пък разбра и има ли некъв шанс да видя всички, които са се явили на второ класиране къде са приети?
    http://7klas.mon.bg/

Ето от тук разбрах

Тази година балът се е вдигнал адски, адски много ... не мога да повярвям, че с бал 33,00 ме приеха на 16 желание от 2ро класиране... утре може ли да се запиша?

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Тази година балът се е вдигнал адски, адски много ... не мога да повярвям, че с бал 33,00 ме приеха на 16 желание от 2ро класиране... утре може ли да се запиша?
    Мисля, че можеш да се запишеш чак на 05.07

Оф, да го ева, аз пък съм писал глупости. Мисълта ми беше къде мога да видя минималния и максимален бал по паралелки от второ класиране.

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Оф, да го ева, аз пък съм писал глупости. Мисълта ми беше къде мога да видя минималния и максимален бал по паралелки от второ класиране.
    Не мисля, че статистиката е излязла все още. За по-добро инфо - bg mama

Добре, че е bg-mamma, че иначе нямаше да разбера.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    abe v nfsg ima li nqkoi ?

Мислите ли, че с бал 32,450 си заслужава на 3 класиране или е твърде рисковано...????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си